Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Lectura de Reus projecta el documental 'Octubre. Crònica de l’1-O a Calella'

El documental, que encara no s'havia exhibit fora del Maresme, es passarà aquest dijous 25 d'octubre, a les 19:30h, a la Sala Emili Argilaga

Captura de pantalla del documental el documental 'Octubre. Crònica de l’1O a Calella' Captura de pantalla del documental el documental 'Octubre. Crònica de l’1O a Calella' CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 25 Octubre 2018 07:59

El Centre de Lectura de Reus projectarà aquest dijous 25 d’octubre, a les 19.30 h, a la Sala Emili Argilaga, el documental 'Octubre. Crònica de l’1O a Calella', realitzat per Ernest Vila. Aquesta és la primera projecció de la pel·lícula fora del Maresme, on es va estrenar el passat 6 d’octubre. Després de Reus, el documental iniciarà una gira de projeccions a Catalunya i a Europa, la primera de les quals serà a Waterloo i amb la presència del president Carles Puigdemont.

L’1 d’octubre de 2017, 5.975 persones van votar a Calella el referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Aquell dia, i els posteriors, marcarien per sempre la ciutat. En aquest documental, els seus autors recorden tot el que va succeir a través de testimonis que, de forma coral, dibuixen l’escenari i context en el qual es van desenvolupar els esdeveniments. Mantenint Calella com a eix vertebrador, el documental és una proposta fresca i rigorosa, on totes les veus tenen cabuda. Perquè el món i les futures generacions puguin descobrir com ho van viure.

El documental té una durada de 65 minuts. L’entrada a la projecció del Centre de Lectura és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: