Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Projecten al Vendrell el documental de Jaume Roures '20S'

Serà el dimecres 5 de setembre, a les 19:30h, al Centre Cívic de l'Estació del Vendrell

Jordi Cuixart, president de l’Òmnium Cultural, i d’en Jordi Sànchez, president de l’ANC,, apareixen al documental '20-S' Jordi Cuixart, president de l’Òmnium Cultural, i d’en Jordi Sànchez, president de l’ANC,, apareixen al documental '20-S' CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Setembre 2018 07:32

El documental '20S', escrit i dirigit per Jaume Roures, es podrà veure aquest dimecres 5 de setembre, a les 19:30h, al Centre Cívic de l'Estació, en un acte organitzat per Òmnium Cultural Baix Penedès.

El treball recorda els fets del 20 de setembre de l’any passat, una jornada de mobilització important al país, per la llibertat i la independència. L’entrada de la Guardia Civil a les Conselleries d’Economia, Afers Exteriors, Governació i Afers Socials, així com a l’Agència Tributària i al Centre de Telecomunicacions i tecnologia de la Informació de la Generalitat de Catalunya, va provocar una ràpida concentració i acció ciutadana. Els fets que es van succeir, -sobretot davant de la Conselleria d’Economia-, van provocar posteriorment la detenció de Jordi Cuixart, president de l’Òmnium Cultural, i d’en Jordi Sànchez, president de l’ANC. Tots dos encara són a la presó.

Mediapro en va fer un documental, escrit i dirigit per Jordi Roures, amb imatges d’aquell dia, on es veu clarament el paper de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

El documental es va veure, el passat 28 de juny, va ser un èxit d’audiència, vist per gairebé un milió de persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: