Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

InfoCamp, Premi de Comunicació Tarragona 2018 a la premsa digital

El Premi Nacional serà atorgat a la periodista Patrícia Plaja per la manera com, des del gabinet de premsa dels Mossos d’Esquadra, va gestionar la comunicació durant els atemptats de Barcelona i Cambrils

La gala dels premis, que tindrà lloc divendres al Teatret del Serrallo, comptarà amb actuacions musicals, sorteigs entre el públic i s’oferirà un piscolabis La gala dels premis, que tindrà lloc divendres al Teatret del Serrallo, comptarà amb actuacions musicals, sorteigs entre el públic i s’oferirà un piscolabis DIARI LA REPÚBLICA CHECA
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Juliol 2018 19:22

El Teatret del Serrallo acollirà aquest divendres 6 de juliol, a partir de les 19 h, la sisena edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2018, organitzats pel Diari La República Checa. Es tracta d’una gala, senzilla, propera, però feta amb molt de sentiment, on es reconeix públicament la tasca i la gran responsabilitat dels professionals d’un ofici molt tocat per la precarietat laboral.

Enguany, el Premi Nacional serà atorgat a la periodista Patrícia Plaja per la manera com, des del gabinet de premsa dels Mossos d’Esquadra, va gestionar la comunicació durant els atemptats de Barcelona i Cambrils.

El jurat, format per Rosa Maria Sánchez (directiva), Joan Martínez (periodista) Mònica Checa (psicòloga), Marc Marro (comunicador), Sonia Mateo (empresària), Carme Casañas (periodista), Oriol Vàzquez (advocat), Ricard Checa (periodista), Tina Rubio (gerent Col·legi Farmacèutics) i Carme López (filòloga), han acordat també premiar la periodista del diario Público Patrícia López amb el guardó a la transparència periodística pel reportatge ‘Cloacas del estado’ i Cas Gürtel.

InfoCamp, premi a la premsa digital

El premi referent a la premsa digital serà lliurat al director d’Infocamp, un mitjà plural i generalista "que opta per un periodista rigorós malgrat les exigències de la immediatesa", ha valorat el jurat.

Les periodistes Lydia Garrido i Mariona Planas del gabinet de premsa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) seran distingides per la seva col·laboració amb els mitjans de comunicació, informant sense distincions i de forma clara i transparent sobre qüestions judicials i pel seu esforç d’apropar molt més la judicatura a la societat civil.

El conegut fotògraf Pep Escoda ha estat el distingit en la categoria del periodisme gràfic, ja que la qualitat i el seu segell personal a l’hora de captar la realitat a través de l’objectiu de la seva càmera.

En la categoria de millor presentador de Ràdio i Televisió s’han destacat els periodistes Miquel González (Tarragona Ràdio) i Jordi Cartanyà (Tac12), professionals que aposten per la proximitat i el rigor en la seva tasca diària. El jurat també ha decidit distingir El Circ de la Cultura, liderat per la periodista Mar Cirera, per la seva aposta ferma per la difusió d’actes culturals.

El guardó reservat a la premsa esportiva serà lliurat enguany al periodista d’esports del Diari Més, Vicente M. Izquierdo.

La gala, presentada pel periodista Oliver Márquez, té un vessant solidari, enguany a favor dels nens amb TDAH, a través de l’Associació APYDA.

L’acte de lliurament de premis és senzill i proper, obert al públic en general. Per assistir-hi és imprescindible confirmar l’assistència a través a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el dijous a les 14 hores. Atenent a l’aforament limitat del Teatret, no es podrà accedir-hi sense inscripció prèvia.

Cal recordar que en les anteriors edicions es van obsequiar en la categoria de ‘Premi Nacional’ a Manel Fuentes, Tomàs Molina, Fàtima Llambrich, Toni Cruanyes i Ramon Pellicer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: