Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant celebra les VI Jornades de la comunicació

Joan Reig, el vídeo blogger ‘El Cocinero Fiel’ i els periodistes Mònica Bernabé i Esteve Giralt són els ponents d’aquesta edició

La periodista Mònica Bernabé tancarà les jornades el dia 28 de maig La periodista Mònica Bernabé tancarà les jornades el dia 28 de maig AGÈNCIES
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Mai 2018 12:49

Per sisè any consecutiu, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i el Campus Extens de la URV a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, organitzen les Jornades de la comunicació. L’esdeveniment, que comença aquest dilluns 7 de maig i que es continuarà celebrant al llarg de tots els dilluns del mes, comptarà amb uns ponents de reconegut prestigi professional.

En aquesta edició, el músic Joan Reig, serà la persona encarregada d’inaugurar dilluns les jornades. El bateria d‘Els Pets’ impartirà una conferència titulada ‘Història de la música popular catalana moderna, dels setze jutges al rock català’. Txaber Allué Martí, professor universitari, consultor d’empreses i vídeo blogger, conegut com ‘El Cocinero Fiel’, serà l’encarregat de donar la xerrada ‘Comunicació i gastronomia amb la capa digital’ el dilluns 14 de maig.

La xerrada ‘Fer periodisme de proximitat treballant per la ràdio més escoltada a Catalunya, del dilluns 21 de maig, anirà a càrrec d’Esteve Giralt Torres, llicenciat en Ciències de la Informació i corresponsal de RAC 1 i de La Vanguardia a Tarragona i a les Terres de l’Ebre. Finalment, el dilluns 28 de maig, tindrà lloc la cloenda de les jornades a càrrec de Mònica Bernabé, periodista i corresponsal freelance a l’Afganistan per al diari El Mundo (2006-2014), escriptora i responsable de la secció internacional del diari ARA. Bernabé, que ha estat guardonada amb el premi Julio Anguita Parrado de periodisme (2010), amb el premi Pronteus en l’àmbit de la cultura i la comunicació (2011) i amb el premi periodisme Cirilo Rodríguez (2013), donarà una conferència titulada ‘De periodista local a corresponsal internacional’.

Totes les xerrades tindran lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, a les 19:30 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: