Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

InfoCamp t'apropa la Nit Electoral del 21-D

Es farà un desplegament informatiu especial a les seus dels partits per conèixer les reaccions dels caps de llista de la demarcació/ Durant la jornada s'oferiran dades de participació i resultats i, l'endemà, resums per comarca

InfoCamp farà un seguiment de la Nit Electoral del 21-D al Camp de Tarragona InfoCamp farà un seguiment de la Nit Electoral del 21-D al Camp de Tarragona CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2017 18:33

L'equip d'Infocamp.cat farà, aquest dijous 21 de desembre, un ampli desplegament informatiu entre les seus dels partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya per tal d'apropar les reaccions i copsar l'ambient de la Nit Electoral. Des d'allí, els periodistes desplaçats d'InfoCamp faran arribar les valoracions de la jornada i com s'ha viscut el 21-D.

Paral·lelament, InfoCamp farà un seguiment de les dades de participació, així com dels resultats, a mesura que es conegui l'escrutini, a través del web i de les xarxes socials Facebook i Twitter. L'endemà divendres, InfoCamp també publicarà un resum dels resultats electorals per comarques. 

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre quedarà recollida a la secció especial Eleccions 21D, que InfoCamp ha creat amb motiu dels comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: