Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acollirà aquesta tardor el lliurament dels premis periodístics Mañé i Flaquer

Tot i això, els interessats encara poden participar, ja que el termini finalitza el 30 de setembre

Imatge d'arxiu del lliurament dels premis Mañé i Flaquer en una edició anterior Imatge d'arxiu del lliurament dels premis Mañé i Flaquer en una edició anterior ANNA F./ AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Agost 2017 10:52

La resolució dels premis de periodisme Mañé i Flaquer de Torredembarra està cada vegada més a prop. Aquesta tardor –aproximadament, el novembre de 2017– es donarà a conèixer el guanyador en una gala especial amb diverses activitats per a tothom qui vulgui assistir, a més dels participants i els premiats. Tot i això, els interessats en participar-hi encara són a temps, ja que el termini màxim de presentació dels treballs periodístics és el pròxim 30 de setembre. Però, quins treballs tenen cabuda en aquesta convocatòria?

Bàsicament, el concurs distingeix dues categories diferenciades per les seves temàtiques. Per una banda, una categoria sobre comunicació local on el tema central serà la vila de Torredembarra, ja sigui en el seu vessant històric, social, econòmic o cultural. A banda, l’altra categoria se centra en la temàtica del periodisme turístic. La dotació econòmica amb la qual es premiarà als guanyadors de cadascuna d’aquestes categories és de 1.000 euros i 6.000 euros, respectivament. Cal destacar que els treballs només seran vàlids si han estat publicats en la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, tal com preveuen les bases del concurs.

A més, aquests premis no limiten la participació d’un mateix autor, sinó que es poden presentar diferents treballs sense límit, deixant fora de concurs, únicament, les series. Així doncs, a banda de la dotació econòmica, la persona guanyadora podrà col•laborar amb l’Ajuntament de Torredembarra, elaborant contingut informatiu per a la difusió del municipi. Alhora, els treballs premiats i aquells que consideri el Jurat podran ser publicats per la Regidoria de Cultura.

Aquest són els premis de periodisme més antics a Catalunya, amb una trajectòria de 30 edicions. La primera vegada que es van celebrar va ser l’any 1970, encara que no s’han anat realitzant consecutivament. Es tracta d’una iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Torredembarra juntament amb Repsol. Joan Mañé i Flaquer, qui dona nom a aquest premi periodístic, fou periodista i escriptor nascut a Torredembarra i que posteriorment es va traslladar a Barcelona per continuar amb la seva destacada trajectòria i on va arribar a ser director del Diario de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: