Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol renova la col·laboració amb la sèrie de documentals ‘Gent amb energia’

La sèrie recull el testimoni de diferents entitats del Camp de Tarragona que treballen amb valors culturals, socials i solidaris

Alumnes de l'Escola Sant Salvador de Tarragona en un taller sobre els tres estats de l’aigua: sòlid, líquid, gasós. Alumnes de l'Escola Sant Salvador de Tarragona en un taller sobre els tres estats de l’aigua: sòlid, líquid, gasós. TXEC
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 15 Juny 2017 17:59

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona renova la seva col·laboració amb la sèrie de documentals ‘Gent amb energia’, que ahir va estrenar la seva segona temporada, formada per cinc capítols. Aquesta sèrie, que es pot veure a través de la pàgina de Facebook ‘Gent amb energia’, mostra la tasca de diferents entitats de l’entorn de Tarragona que treballen amb valors culturals, socials i solidaris. En aquesta nova temporada, realitzada pels periodistes Víctor Torija i Oriol Margalef, les entitats que es presenten són l’Escola de Sant Salvador, la Granja Escola Castelló, el Centre de Lectura de Reus, la Creu Roja i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Els diferents capítols mostren la feina desenvolupada pels col•laboradors de les entitats, però també fan protagonistes als beneficiaris dels serveis que aquestes ofereixen. La primera entrega, que es va presentar ahir, 14 de juny, va ser la de l’Escola Sant Salvador. Aquest centre públic treballa en un context social i econòmic complicat i ha fet una aposta perquè l’ensenyament esdevingui un estímul de progrés per al barri, un dels més populars de Tarragona.

La tasca de cada entitat

Igualment, la resta d’entitats col·laboradores en aquesta nova temporada del projecte destaquen per la seva tasca en diferents àmbits. Per una banda, Jordi Moncusí protagonitzarà i representarà la Granja Escola Castelló, en la qual és monitor de drogodependències. El seu testimoni respecte a la seva experiència amb les addiccions greus, de les quals es va recuperar en aquesta entitat, serveix de gran ajuda a altres interns del centre.

Respecte al Centre de Lectura de Reus, durant més de 150 anys, l’entitat ha sabut adaptar-se als canvis i seguir sent una institució cultural de referència. Per això, en aquest documental, la cap de la Biblioteca, Montse Anciola, explicarà com ha viscut la transformació de l’entitat. La Creu Roja, per la seva banda, presentarà el seu programa d’assistència a refugiats que impulsa l’entitat, de la mà de Faddi, un noi sirià arribat a Tarragona fa escassos mesos. Per últim, el gerent de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Guille Soler, explicarà els reptes als quals s’enfronta el món casteller, així com la forma d’encarar-los.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: