Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Filosofia

El Camp és un dels motors de desenvolupament i progrés de Catalunya i una de les àrees socials i econòmiques més dinàmiques d'Europa. Aquest gran potencial del territori és sovint desconegut. L’objectiu d’InfoCamp és posicionar el Camp al mapa i projectar-lo a nivell local, nacional i internacional, alhora que sigui una eina de serveis per a tothom.

A InfoCamp.cat volem donar a conèixer i posar en valor el potencial del Camp de Tarragona, proporcionant informació dels sectors econòmic, social i cultural a través de continguts renovats diàriament i amb rigor professional. La indústria, el turisme, les infraestructures, el comerç, la gastronomia, el patrimoni, la cultura, la recerca i la innovació, són alguns dels principals actius del Camp de Tarragona que tenen un gran protagonisme a InfoCamp.cat.

La visió d’InfoCamp és ser el portal web de referència sobre el Camp de Tarragona, que es diferenciï per proporcionar informació i serveis de qualitat. També posant en valor l’enorme potencial econòmic, social i cultural de les sis comarques del Camp, que volem contribuir a dinamitzar.  

Publicitat