Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils treu a concurs del condicionament i explotació del bar del Parc del Pinaret

La durada de la concessió serà de 10 anys, prorrogable fins a un màxim de 5 anys més

Zona gastronòmica del Festival Internacional de Música de Cambrils, al Parc del Pinaret. Zona gastronòmica del Festival Internacional de Música de Cambrils, al Parc del Pinaret. CEDIDA.
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 16 Desembre 2016 17:11

L’Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació el condicionament i posterior explotació de l’activitat del bar del Parc del Pinaret, que està tancat fa més d’un any i mig. El bar i espais complementaris tenen una superfície total de 113,46 m2.

La durada de la concessió serà de 10 anys i es podrà prorrogar anualment, per acord exprés de les parts, fins a un màxim de 5 anys més. El cànon de la concessió és de 3.851 euros anuals, millorable a l’alça, i el seu pagament es farà per anualitats avançades. Els interessats poden presentar les ofertes fins el 4 de gener.

L’execució dels treballs de condicionament i el subministrament de l’equipament de l’espai per la seva posada en funcionament anirà a càrrec de l’empresa concessionària. Les actuacions a realitzar es detallen a la memòria valorada, que calcula que la inversió necessària per la posada en marxa del bar és de 34.882,86 euros (iva inclòs).

A banda de la renovació dels diferents espais i instal·lacions pel correcte funcionament del bar, la memòria preveu dos tancaments interiors per delimitar l’espai d’ús dels clients del bar de la resta del parc. D’aquesta manera, es podrà ampliar l’horari del bar, que ja no es veurà condicionat pels horaris del parc. La memòria també inclou la possibilitat de cobrir la zona del porxo per aixoplugar els usuaris els dies de pluja.

El contractista haurà de presentar un planning en un termini de dos mesos i tindrà un màxim de sis mesos per exectuar les obres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: