Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cooperativa Fet a la Conca passa a gestionar la botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc

Fet a la Conca pren el relleu a la Cooperativa de Sarral, que durant els darrers anys ha dut a terme la gestió d’aquest espai municipal

La cooperativa Fet a la Conca ha assumit la gestió de la botiga emplaçada al Sindicat de Vinyaters de Montblanc La cooperativa Fet a la Conca ha assumit la gestió de la botiga emplaçada al Sindicat de Vinyaters de Montblanc CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Gener 2023 12:57

La cooperativa de productors i elaboradors de productes agroalimentaris Fet a la Conca ha assumit, des d'aquest dissabte 14 de gener, la gestió de la botiga emplaçada al Sindicat de Vinyaters de Montblanc. Fet a la Conca pren el relleu a la Cooperativa de Sarral, que durant els darrers anys ha dut a terme la gestió d’aquest espai municipal “amb molta cura i professionalitat” apuntava l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, mentre agraïa la seva col·laboració.

Fet a la Conca, una cooperativa formada per 17 socis de la Conca de Barberà, va ser fundada l’any 2018 amb la “voluntat de promoure la producció agroalimentària de la Conca de Barberà i, a la vegada, donar a conèixer la nostra comarca com a territori destacat en el marc del cultiu, la producció i la comercialització de productes agraris de gran qualitat” apuntava Joan Cartanyà, president de Fet a la Conca.

En l’actualitat Fet a la Conca disposa d’una botiga física emplaçada en el conjunt del monestir de Santa Maria de Poblet i també comercialitza els seus productes a través de la seva pàgina web https://fetalaconca.cat . “Feia temps que buscàvem instal·lar-nos a Montblanc, però la pandèmia va fer que el projecte s’aturés. Ara estem molt contents per fixar la nostra activitat a Montblanc, una tasca que compartirem amb l’altre botiga física situada a Poblet” apuntava Cartanyà.

A la botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc s’hi comercialitzaran vins, caves, licors, vermuts, cerveses, pastisseria, formatges, vinagres, olis, melmelades, olives, condiments, embotits, mel, fruits secs, tòfona i safrà elaborats i produïts a la Conca de Barberà. En el decurs dels propers mesos Fet a la Conca traspassarà les oficines i magatzem a la seu del Sindicat “volen agrair a Concactiva i també al Consell Comarcal de la Conca l’ajut i el suport rebut des del 2018” apuntava Joan Cartanyà mentre recordava que, actualment i des de la creació de la Cooperativa aquesta ha estat emplaçada a les oficines de Concactiva.

L’obertura al públic de la botiga va tenir lloc dissabte després d’un petit acte intern que va comptar amb la participació dels socis de la cooperativa i les autoritats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: