Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bons del Vendrell destinaran 100.000 euros en descomptes

A partir de l'11 de novembre, es podran descarregar fins a un màxim de 4 bons amb un mateix DNI, que tindran una caducitat de 7 dies

El president de Comerç del Vendrell (CIT), Salva Rodríguez, -a l'esquerra- conversant amb el regidor de Comerç, Rubén Gràcia, i el conseller de Comerç de la Cambra de Tarragona, Lluís Colet, durant la presentació de la campanya El president de Comerç del Vendrell (CIT), Salva Rodríguez, -a l'esquerra- conversant amb el regidor de Comerç, Rubén Gràcia, i el conseller de Comerç de la Cambra de Tarragona, Lluís Colet, durant la presentació de la campanya JOSEP CARTANYÀ
Comerç Josep Cartanyà
Divendres, 04 Novembre 2022 12:31

Aquest divendres s'ha presentat la segona campanya de Bons del Vendrell, una iniciativa de l'Ajuntament del Vendrell i de Comerç del Vendrell (CIT), en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona, per dinamitzar el comerç, els serveis i l'hostaleria local. De l'11 al 30 de novembre, es podran descarregar fins a un màxim de 4 bons amb un mateix DNI, que tindran una caducitat de 7 dies per bescanviar amb les compres.

Enguany es destinaran 100.000 euros amb una emissió de bons de 10 € (10.000 bons) adreçats a la ciutadania del Vendrell i persones visitants per tal que els puguin utilitzar com a descompte (1 bo = 10 euros de descompte), amb una compra mínima del triple del valor dels bons utilitzats (compra mínima de 30 euros) als establiments adherits al projecte. En total, es calcula que prop de 2.500 persones es descarregaran aquests dies els bons de descompte.

El regidor de Comerç del Vendrell, Rubén Gràcia, ha manifestat en roda de premsa que, després de dos anys de pandèmia, "aquesta campanya és necessària" i ha celebrat que un bon nombre de comerços locals s'hi hagin sumat.

Al seu torn, el president de Comerç del Vendrell (COT), Salva Rodríguez, ha confirmat que, en data d'avui, "ja són 78 els establiments inscrits en la campanya" i preveu que enguany es repeteixi l'èxit de l'any passat, en què pràcticament es van esgotar els bons de la campanya.

Finalment el conseller de Comerç de la Cambra de Comerç de Tarragona, Lluís Colet, ha posat en valor "l'esforç que suposa per al municipi destinar 100.000 euros en bons" alhora que ha destacat que la campanya "permet incentivar les vendes". Colet també ha elogiat "la vida comercial del Vendrell".

A on es poden descarregar els bons?

A partir del proper 11 de novembre, des del web bons.elvendrell.net es podran descarregar fins a un màxim de 4 bons amb un mateix DNI, que tindran una caducitat de 7 dies. Passat aquest termini, els bons que no s'hagin utilitzat tornaran al sistema perquè se'ls pugui descarregar una altra persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: