Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí presenta la campanya de tardor al comerç local

En total es repartiran 600 euros en premis per les compres que es realitzin del 17 al 30 d’octubre als comerços de la Unió de Botiguers

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí han presentat avui una nova campanya per promocionar el comerç local aquesta tardor La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí han presentat avui una nova campanya per promocionar el comerç local aquesta tardor AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Octubre 2022 22:18

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí han presentat aquest dimarts una nova campanya per promocionar el comerç local: “Compra a l’octubre i el novembre serà un regal”. La presentació, que s’ha fet davant de la botiga “El Raconet de la Pina”, ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, i diverses representants de la Unió de Botiguers de Constantí.

Del 17 al 30 d'octubre

Després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa l’any passat i amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat, s’ha presentat aquesta nova campanya que premiarà les compres que es realitzin en els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí entre els dies 17 i 30 d’octubre.

Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’omplirà una butlleta que donarà opció a participar en el sorteig de diferents vals de compra a bescanviar en alguns dels comerços amb imports que oscil·laran entre 30 €uros, 20 €uros i 10 €uros. Només es podrà omplir fins a un màxim de 10 butletes per persona i botiga.

600 euros en premis

En total es repartiran 600 euros en premis. La promoció consistirà en 2 sortejos d’un val de 30 euros, 6 sortejos d’un val de 20 euros, i 42 sortejos d’un val de 10 euros. El sorteig tindrà lloc a l’Ajuntament de Constantí el dia 2 de novembre de 2022 a les 20:30h.

Els vals de compra tindran validesa només durant el mes de novembre del 2022 i seran vàlids exclusivament en les botigues o establiments adherits a la UBC, un total de 20 comerços.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: