Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sushisom tria La Fira Centre Comercial per desembarcar a la demarcació

Pepco, la companyia de retail no alimentària més gran i amb més creixement a Europa, també ha obert una botiga al centre comercial de Reus

 Sushisom tria La Fira Centre Comercial de Reus per desembarcar a la demarcació de Tarragona Sushisom tria La Fira Centre Comercial de Reus per desembarcar a la demarcació de Tarragona LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 29 Juliol 2022 19:41

La cadena de restaurants japonesos Sushisom ha obert un nou establiment i ha triat La Fira Centre Comercial de Reus com a espai per posar a l’abast dels seus clients la seva selecció de sushi i plats asiàtics amb sabors exòtics. El nou restaurant de Sushisom ocupa 600 m2 de la Planta Segona i oferirà la seva carta amb més de 150 plats mitjançant el seu concepte 'All you can eat', un bufet lliure on el client tria els plats i els hi cuinen com desitja.

Sushisom ofereix una àmplia selecció del millor sushi i plats asiàtics per a tots els públics i també disposa d'una carta d'al·lèrgens amb infinites possibilitats de plats i sushi sense glútens. La seva gran varietat de menjar saborós i saludable agrada a tots, petits i grans, i va augmentant perquè l'empresa segueix innovant i ampliant la seva carta dia a dia, oferint tant sushi com menjar calent tradicional japonès, passant pels noodles, el pa bao amb pollastre o salmó, tempures, gyozas i molt més.

Els seus restaurants es caracteritzen per ser espais acollidors, amplis i còmodes perquè els clients gaudeixin en tots els sentits. Fins ara Sushisom tenia oberts cinc restaurants a l'Estat espanyol, però amb el que ha obert a La Fira, centre comercial gestionat per SILICIUS, amplia la seva presència estatal.

La Fira Centre Comercial augmenta la seva oferta amb l’obertura de Pepco

Pepco, la companyia de retail no alimentària més gran i amb més creixement a Europa, ja compta amb més de 2700 botigues presents a 16 països. La firma polonesa ha obert aquest dijous 28 de juliol a la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial, ocupant un espai de 600 m2. Sota el lema “sent la qualitat, enamora't del preu” Pepco competirà a les categories de roba, decoració i articles de cuina, organització i neteja, joguineria i productes educatius, a més d'articles per a mascotes.

L'estoc de Pepco inclou col·leccions de temporada i amb llicències com Disney o Marvel i complementa l'oferta de roba per a nens i adults amb productes elaborats amb cot orgànic. Tal com expressa la companyia, la seva oferta “està dissenyada per posar a l’abast dels clients les millors opcions de compra i l'accés més fàcil a tots els productes que desitgen i necessiten cada dia per vestir les famílies i decorar les seves llars”.

Pepco La Fira

L'arribada de Pepco a la demarcació de Tarragona, en concret a La Fira, centre comercial gestionat per SILICIUS, és de gran rellevància en tractar-se d'una de les cadenes més potents a nivell europeu amb un creixement de 704 milions d’euros i un increment del 28,5%. Actualment compta amb botigues obertes a 16 països europeus com Itàlia, Alemanya, Àustria, Croàcia, República Txeca, Romania, Bulgària o Espanya.

Amb aquesta nova obertura de Pepco, La Fira Centre incrementa la seva oferta en roba i productes per a la llar, a més de la que ofereix en moda, calçats, complements, lleure i restauració que situen el centre comercial com a epicentre comercial de la ciutat de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: