Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial acull una representació de La Martina Kids & Us per aprendre anglès

L'escola d'anglès realitzarà aquest dissabte 30 d'abril, a la Planta Baixa de La Fira, un StoryTelling o representació en anglès per als infants

La Martina Kids & Us realitzarà aquest dissabte 30 d'abril, a la Planta Baixa de La Fira, un StoryTelling o representació en anglès per als infants La Martina Kids & Us realitzarà aquest dissabte 30 d'abril, a la Planta Baixa de La Fira, un StoryTelling o representació en anglès per als infants ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 29 abril 2022 11:36

La Martina Kids & Us aposta de nou per La Fira Centre Comercial com a espai on fer part de les seves activitats. El proper dissabte 30 d'abril, aquesta coneguda escola d'anglès realitzarà, a la Planta Baixa de La Fira, un StoryTelling que, a més, anirà acompanyat d'un entretingut Worskshop on podran participar els assistents.

L'activitat, que serveix per commemorar el World Book Day, s'adreça a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es tractarà d'una representació teatral íntegrament en anglès que tindrà com a objectiu oferir als més petits l'aprenentatge de l'idioma de manera amena i divertida. Després de la lectura del conte en anglès, es farà un taller de manualitats relacionades amb la història narrada. En total, l’activitat durarà una hora i mitja.

Les persones interessades en apuntar-se a aquesta activitat, poden fer ja la seva inscripció en línia i han de ser ràpids perquè només s'ofereixen 15 places.

La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, acull sovint les activitats que realitza La Martina Kids & Us, com els tallers de cuina celebrats els passats 19 de febrer i 12 de març, que van comptar amb un gran èxit de convocatòria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: