Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya comercial del “rasca” de Sant Jordi a Calafell

Hi participen 49 establiments, que repartiran més de 2.000 premis i obsequis

La campanya comercial del “rasca” de Sant Jordi es farà, fins el 24 d'abril, a Calafell La campanya comercial del “rasca” de Sant Jordi es farà, fins el 24 d'abril, a Calafell CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 17 abril 2022 12:47

Fins al proper 24 d’abril, es fa a Calafell una nova edició de la campanya comercial de Sant Jordi. Enguany hi participen 47 establiments, entre comerços, bars i restaurants, dels tres nuclis del municipi (Poble, Platja i Segur), així com les parades del mercat municipal, que repartiran entre qui faci una compra més de 2.000 premis i obsequis mitjançant un “rasca”.

La campanya, organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, té el suport de les associacions empresarials i comercials Fòrum Calafell i Segur Platja.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que “tornem a donar incentius a les compres als establiments comercials del municipi”. Lastra afegeix: “El comerç és una de les nostres primeres activitats econòmiques, per moviment i ocupació, i necessita suport, sobretot en èpoques complicades com la que encara estem vivint”.

Establiments participants

Els establiments participants són: A Can Pilis, Bar Croissanteria Teixidor, Bar Los Faroles, Bar Restaurant Delicias, Blackbird Tattoo & Art, Bon Tall, Bondi, Boutique Regaliz, Cal Marus, Calçats Ricart, Carnicería La Pilarica, Centre Estètica Aquaspa, Chic Boutique, Deportes Corcoles, Doña Amparo, El Tapeo de Alhuxe, Essential Beauty, Estanc núm 5 La Marina, Estanc La Platja, Estanc Pallarès, Farmacia International, Farmàcia Medrano, Fátima Luna Estilistes, Finques FABA, Florandum, Fotokis Calafell, Fruiteria Fabregat, Inma Rodríguez Estilistes, Joieria Guillermo, La Mar de Fons, Llibreria Esther, Mainland, Masdeu Alimentació, McDonalds, Moto Bike, Pastisseria Principal, Perruqueria Mireia Estil, Perruqueria Shey & Jo, Piedraluna, Ralet Ralet, Rellotgeria Ángel, Restaurant Las Brasas, Ricart Electrodomèstics, Talleres Miguel (Renault Segur), Toldisa, Vermuteria Bon Gust, Vermuteria del Mar i Xarcuteria Arroyo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: