Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils instal·la lones per donar visibilitat als comerços de la Rambla Jaume I

La senyalització amb la ubicació de 151 establiments s’ha repartit pels diferents accessos i punts estratègics de la zona afectada per les obres

El primer cartell s’ha instal·lat en onze punts entre la plaça de la Constitució i el carrer Drassanes per ubicar els 95 establiments d’aquest tram El primer cartell s’ha instal·lat en onze punts entre la plaça de la Constitució i el carrer Drassanes per ubicar els 95 establiments d’aquest tram AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 05 abril 2022 07:59

L’Ajuntament de Cambrils ha instal·lat 19 lones a les tanques de les obres de la Rambla Jaume I per donar visibilitat als comerços situats a la zona afectada. La senyalització s’ha col·locat a diferents accessos i punts estratègics i inclou un directori d’establiments, un plànol amb les ubicacions i un codi QR per descarregar la informació al mòbil.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor d'Obra Pública, Enric Daza; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el regidor del barri del port, David Chatelain, han assistit aquest migdia a la col·locació de primer cartell a la plaça Aragó, acompanyats per representants de les associacions de comerciants: Merche Martínez i Sílvia Coll de la Unió de Botiguers, i Manel Marín de la Xarxa del Port.

Per facilitar les compres, s’han dissenyat dues lones diferents i s’han dividit els establiments per colors en vuit categories: activitats professionals; alimentació; equipaments de la llar; tèxtil i moda; lleure i cultura; restauració i hoteleria; salut, cosmètica i bellesa; i serveis personals.

El primer cartell s’ha instal·lat en onze punts entre la plaça de la Constitució i el carrer Drassanes per ubicar els 95 establiments d’aquest tram. El segon cartell s’ha penjat a 8 tanques entre el carrer Drassanes i la rotonda del Nàutic, on s’hi concentren els 56 comerços restants i les obres duraran menys perquè només es renovaran els serveis soterrats. A més, el directori també es pot trobar en mida Din A3 als aparadors dels mateixos establiments.

El regidor de Promoció Econòmica i Participació, Juan Carlos Romera, ha explicat que aquest directori comercial és fruit de les aportacions i el treball conjunt realitzat per la comissió ciutadana de seguiment de les obres, formada per associacions comercials, empresariat i veïnat.

El regidor també ha presentat el nou logotip de Cambrils Comerç, que justament s’estrena en aquestes lones, i ha anunciat que es posarà en marxa un calendari de campanyes comercials de les tres associacions i l’Ajuntament amb l’objectiu de convertir Cambrils en un centre de shopping durant tot l’any i desestacionalitzar l’economia. El calendari es farà públic en les properes setmanes i s’iniciarà amb dues tandes de “rasques” amb diferents premis que repartiran els comerços.

Les obres

Després de la presentació de la nova senyalització comercial, els assistents han fet una breu visita d’obres fins al carrer Drassanes. El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha explicat que en aquest moment les obres es concentren en les excavacions per la col·locació del dipòsit decantador per filtrar l'aigua de pluja i separar els hidrocarburs. Aquesta setmana també s’està treballant en les rases i serveis a la plaça Aragó, la xarxa de residuals al carrer Barques i la continuació dels col·lectors de pluvials.

El desenvolupament de les obres es pot seguir al Diari d’Obres del web https://primerlespersones.com, que s’actualitza setmanalment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: