Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els paradistes del mercat de la verdura de Valls, en peu de guerra

Volen seguir al Portal Nou i diuen que no muntaran cap parada fins que no se'ls trobi "una ubicació digna"

El Portal Nou de Valls, sense les parades del mercat de la fruita i la verdura El Portal Nou de Valls, sense les parades del mercat de la fruita i la verdura CEDIDA
Comerç ACN
Dimecres, 16 Març 2022 15:50

Els paradistes del mercat de la fruita i la verdura de Valls s'han plantat. Aquest dimecres han decidit no muntar parades com a mostra de protesta a la decisió de l'Ajuntament de retornar-los al carrer de la Carnisseria, el seu espai tradicional abans que arribés la pandèmia. Argumenten que allí "no hi ha vida" i per això no hi volen tornar.

Amb la covid-19, se'ls havia reubicat provisionalment a la zona del Portal Nou, pròxima a aquest carrer, però més àmplia i amb més clientela, motiu pel qual volen seguir allí.

Aquest dimecres han protestat pel nucli històric, amb cartells reclamant una ubicació digna, i s'han reunit amb l'alcaldessa de la ciutat per traslladar-li la seva inquietud. Diuen que fins que no hi hagi acord no hi haurà mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: