Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre regala invitacions per a Cinemes Axion als clients dels locals de restauració

Es repartiran 250 invitacions dobles fins al 15 d'abril

La Fira Centre regala invitacions per a Cinemes Axion als clients dels locals de restauració La Fira Centre regala invitacions per a Cinemes Axion als clients dels locals de restauració ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Març 2022 09:45

Fins al proper 15 d'abril, dinar o sopar als establiments de restauració de La Fira Centre Comercial de Reus tindrà un premi especial. Amb l'objectiu de sumar
més motius per gaudir dels locals de la Planta Segona, amb una àmplia i variada oferta de menjar, es repartiran 250 invitacions dobles als cinemes Axion.

Per aconseguir una d'aquestes invitacions dobles, caldrà presentar tres tiquets de compra dels locals de restauració, com a mínim de dos de locals diferents, amb un import total que superi els 50 euros i emplenar un formulari de participació al Punt d'Atenció al Client de Planta Carrer. La campanya comença aquest 15 de març i durarà fins al 15 d'abril.

La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, augmentarà en pocs mesos la seva oferta derestauració amb l'obertura d'un local de Sushisom, un nou concepte de restaurants japonesos que ofereixen un gran assortiment de plats asiàtics i que ocuparà un espai de gairebé 600 m2 a la Planta Segona on els visitants a La Fira Centre Comercial poden trobar tota l'oferta de lleure i restauració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: