Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona sortejarà 50 jocs de 'Tarracocity' per dinamitzar el comerç local

Els clients obtindran un bitllet per cada 10 euros de compra a qualsevol establiment comercial de la ciutat adherit a la campanya

El conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, mostra exemplars del joc 'Tarracity' durant la presentació de la campanya El conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, mostra exemplars del joc 'Tarracity' durant la presentació de la campanya JOSEP CARTANYÀ
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Febrer 2022 11:56

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona engega, del 3 al 17 de març, una nova campanya d’estímul del comerç local. Es tracta del sorteig de 50 jocs de Tarracocity entre la clientela dels comerços de Tarragona.

La iniciativa consisteix a repartir 50.000 bitllets del Tarracocity, que actuaran com a cupons personals per al sorteig on caldrà indicar el nom del participant, el seu telèfon i l’establiment on ha adquirit el bitllet. Els clients obtindran un bitllet per cada 10 euros de compra a qualsevol establiment comercial de la ciutat adherit a la campanya. Els comerços participants tindran un cartell distintiu al seu aparador o un altre lloc visible.

Durant la presentació de la campanya, el conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha dit que “hem demostrat amb els Bons Comerç que Tarragona fa confiança al comerç local i la Conselleria de Comerç és qui més hi creu. Per això no deixarem d’organitzar campanyes i iniciatives per continuar estimulant el sector i la gent perquè surti al carrer i es faci seva la ciutat”. Nadal ha avançat que hi haurà una nova acció, a partir del 22 de març, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i ha afegit que les campanyes "cada mes tindran una temàtica de referència".

On trobarem les urnes?

Es repartiran un total de 12 urnes per la ciutat per tal que els participants puguin dipositar les seves butlletes. La ubicació de les urnes serà la següent: Conselleria de Comerç (Palau de Congressos); Mercat Central; Mercat de Torreforta; Centre Cívic Torreforta; Oficina Turisme (c. Major, 39); AVV Sant Pere i Sant Pau; Parc Central (x 2); Bazar Puerto (c. Reial, 8); Pastisseria Trill (c. Pin i Soler, 24); Botiga Colet (c. Salvador Espriu, 4); i Centre d’estètica MAGUR (av. Sant Salvador, 74).

El sorteig se celebrarà amb una festa el 19 de març.

Tarracocity és un joc de taula per a totes les edats que dona a conèixer els edificis, els carrers, les tradicions i la cultura tarragonina. Els bitllets i el tauler de joc estan personalitzats amb imatges de la ciutat i les targetes del joc fan referència a esdeveniments de Tàrraco Viva o les Festes de Santa Tecla.

Preguntat sobre els bons comercials, Nadal ha dit que ho tenen tot preparat per quan disposin de diners per tornar-los a activar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: