Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament d’Altafulla i ATECA reediten l'acord per desenvolupar accions comercials a la vila

L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla rebrà una aportació municipal de 3.000 euros que ajudaran a finançar diferents activitats

El regidor de Comerç d’Altafulla, Dani Franquès, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, han signat el conveni de col·laboració El regidor de Comerç d’Altafulla, Dani Franquès, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, han signat el conveni de col·laboració AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Gener 2022 10:12

El regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Dani Franquès, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració entre ambdues parts.

L’acord estableix una subvenció de 3.000 euros per fer front a diferents accions comercials que s’impulsaran des de l’entitat. Aquesta aportació municipal servirà per finançar algunes d’actuacions que van des de l’edició de material gràfic fins a campanyes de dinamització comercial com les que l’entitat desenvolupa per les festes de Nadal, entre d’altres.

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla integra a totes les empreses i autònoms del municipi amb una clara vocació de servei als seus associats i al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: