Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La GimcaNadal per cercar figures del pessebre entre els comerços del Barri del Port sorteja una escapada en família

Els participants tenen temps fins el 8 de gener per trobar les figures entre els aparadors o mostradors dels sis establiments adherits

Els participants tenen temps fins el 8 de gener per trobar les figures del pessebre entre els aparadors o mostradors dels sis establiments adherits Els participants tenen temps fins el 8 de gener per trobar les figures del pessebre entre els aparadors o mostradors dels sis establiments adherits BLOG BARRI DEL PORT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 08:09

Fins aquest dissabte 8 de gener, el Barri del Port celebra la 2a GimcaNadal per cercar les figures del pessebre entre els aparadors o mostradors d'un total de sis establiments participants.

D'aquesta manera i en el marc de la iniciativa 'Jo Compro al Barri del Port', la proposta compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona, el Blog del Barri del Port i el suport de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Reial Serveis Gràfics i l'event Starraco Unlimited del Palau de Congressos.

La 2a GimcaNadal 2021 proposa i ofereix una ruta dissenyada al Barri del Port entre els sis establiments participants: Farmàcia Fullana (c.Apodaca,28), Can Domènech (c.Apodaca,21), Forn Pastisseria Sant Miquel (c.St.Miquel,12), Ferreteria Bonasa (c.Sant Miquel,12), Bar Nou (c.Smith,61) i Buena Onda Perruquers (c.Jaume I n°46 B), per cercar la figura de Sant Josep, la Verge Maria, el Nen Jesús i els reis mags d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar.

Participació mitjançant codis QR

Cada establiment, a més de contenir una de les figures al seu aparador/mostrador, ofereix el cartell de la iniciativa on mitjançant uns codis QR es podrà veure el mapa de la ruta/recorregut i el formulari de participació on indicar, a més de les dades personals, la relació entre cada figura i el corresponent establiment.

Aquells participants que completin la proposta de manera encertada obtenint els 6 punts (un per cada figura-establiment) entraran al sorteig d'una escapada de dos dies en família (per a màxim 4 persones) que serà entregada al mes de febrer de 2022. D'altra banda també es sortejaran 4 entrades per l'esdeveniment Starraco Unlimited que tindrà lloc al Palau de Congressos al mateix mes de febrer. D'aquesta manera la iniciativa obtindrà en total 5 premiats per sorteig entre tots els participants, que seran anunciats a les xarxes socials del Blog del Barri del Port la setmana següent de la seva finalització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: