Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les parades dels Mercats de Tarragona ja llueixen elements decoratius de la Fundació Estela

Usuaris del Taller Ocupacional de la Fundació han lliurat als paradistes 60 motius nadalencs que decoraran el Mercat Central i el Mercat de Torreforta

Imatge del lliurament dels motius decoratius als paradistes del Mercat Central de Tarragona Imatge del lliurament dels motius decoratius als paradistes del Mercat Central de Tarragona DAVID OLIETE
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Desembre 2021 19:58

Un any més, les parades dels Mercats de Tarragona comptaran amb elements decoratius nadalencs elaborats pels usuaris i usuàries del Taller Ocupacional de la Fundació Estela. Un total de 60 suports artesanals fets amb materials naturals guarniran durant les properes setmanes el Mercat Central i el Mercat de Torreforta.

Unes 70 persones, d’entre 22 i 65 anys, del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa Santa Tecla, han estat les encarregades d’elaborar els elements decoratius. Precisament han estat alguns d’aquests usuaris els qui van lliurar divendres les peces als paradistes del Mercat Central, coincidint amb la celebració, el 3 de desembre, del Dia internacional de les persones amb discapacitat. El proper divendres 10 de desembre faran entrega dels motius als paradistes del Mercat de Torreforta. 

Entrega decoració Estela parada DAVID OLIETE

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha agraït que “un any més els usuaris i usuàries del Taller Ocupacional de la Fundació Estela guarneixin les parades dels mercats municipals amb les seves decoracions. Com a empresa pública, tenim molt clar que és la nostra obligació participar en tots aquells projectes que reforcin el compromís social dels Mercats de Tarragona. En aquest sentit, cal agrair també el compromís i la solidaritat de totes i tots els treballadors de l’empresa, així com dels paradistes i dels marxants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: