Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra estrena un nou element per decorar els comerços per Nadal

S’ha creat un nou element per penjar: un arbre de Nadal, de 7,5 cm, que ve a sumar-se al far que ja es van confeccionar l’any passat

La Regidoria de Comerç ha creat aquest arbre de Nadal, com a nou element decoratiu pels comerços de Torredembarra La Regidoria de Comerç ha creat aquest arbre de Nadal, com a nou element decoratiu pels comerços de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Desembre 2021 11:53

La Regidoria de Comerç, de l’Ajuntament de Torredembarra segueix impulsant campanyes de dinamització del comerç local. En aquesta ocasió, es tracta d’una decoració de Nadal per als comerços locals, amb motius de Torredembarra. Enguany s’ha creat un nou element per penjar: l’arbre de Nadal (7,5 cm) que ve a sumar-se al far: mida gran (20 cm) i petit (7,5 cm) que ja es van confeccionar l’any passat.

L’element decoratiu gran del far s'ha tornat a repartir entre els establiments de la vila per decorar els aparadors aquestes festes nadalenques. A títol particular, les persones interessades també poden adquirir aquests elements a les oficines de la Regidoria de Turisme: de 20 cm (6 €) i de 7,5 cm (3 €).

A més a més, la Regidoria de Comerç ha instal·lat dos photocalls amb motius nadalencs, un a la plaça Mn. Joaquim Boronat i l'altre a la plaça de la Vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: