Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de berà organitza la segona gimcana de Nadal per dinamitzar el comerç local

S'hi podrà participar, del 20 de desembre al 2 de gener, i se sortejaran nou premis entre tots els infants i joves que aconsegueixin omplir la butlleta 

La dinàmica és la d’una gimcana, en la que hi poden participar els infants i joves dels 0 als 17 anys La dinàmica és la d’una gimcana, en la que hi poden participar els infants i joves dels 0 als 17 anys AJUNAMENT DE RODA DE BERÀ
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Desembre 2021 16:43

La regidoria de Comerç, de l'Ajuntament de Roda de Berà posa en marxa la segona edició de la gimcana comercial de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial local i donar a conèixer l’oferta d’establiments que hi ha al municipi.

La primera edició va tenir una gran acollida. Va reunir la participació de 90 infants i joves, 37 per a la categoria de 0 a 6 anys; 39 en la de 7 a 11 anys; i 14 joves en la categoria de 12 a 17 anys.

La gimcana, del 20 de desembre al 2 de gener

La dinàmica és la d’una gimcana, en la que hi poden participar els infants i joves dels 0 als 17 anys, dividits en tres categories diferents, des del 20 de desembre fins al 2 de gener.

Els i les participants hauran de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells una de les vuit imatges nadalenques que la regidoria n’ha amagat amb el logo de “Reactiva’t”. Quan trobin un d’aquests elements hauran de demanar a l’establiment que estampi el seu segell a la butlleta, a sobre de la imatge corresponent, i de la mateixa manera amb els set restants. Un cop hagin aconseguit omplir la butlleta, amb vuit segells diferents, l’hauran de dipositar a la bústia de l’Hotel d’Entitats abans del 3 de gener.

Totes les butlletes que estiguin degudament emplenades entraran en el sorteig d’increïbles regals. Per als infants de 0 a 6 anys la regidoria sortejarà una càmera de fotos, per al primer; una pissarra magnètica per al segon; i un patinet, per al tercer premiat. Pel que fa als nens i nenes de 7 a 11 anys, se sortejarà una tableta, un patinet i un joc. Els joves de 12 a 17 anys podran guanyar una tableta, el primer premi; una dessuadora, el segon; i un joc de taula, per al tercer premi.

El sorteig se celebrarà el 4 de gener, a les 12.30 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i es podrà seguir també a través de Facebook Live de l’Ajuntament.

La butlleta de participació serà repartida entre els alumnes matriculats als diferents centres educatius de Roda de Berà, i també es podrà recollir a la consergeria de l’Ajuntament.

Data límit per a la inscripció d'establiments: 13 de desembre

Els establiments que hi vulguin participar s’han d’inscriure abans del 13 de desembre enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El llistat d’establiments es publicarà el dia 14 de desembre als mitjans municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: