Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Valls i els restauradors signen el conveni per la campanya de dinamització comercial

La subvenció concedida pel consistori per organitzar i realitzar la campanya 'El comerç de Valls, s'ho val' és de 15.000 euros

 El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris, i el president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Francesc Mira, durant la signatura del conveni de col·laboració El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris, i el president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Francesc Mira, durant la signatura del conveni de col·laboració AJUNTAMENT DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Desembre 2021 09:49

El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris, i el president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Francesc Mira, han signat un conveni per regular la subvenció concedida a l'Associació amb motiu de l'organització de la campanya de dinamització comercial "El comerç de Valls, s'ho val", amb l'objectiu de premiar els compradors dels comerços locals i dinamitzar un sector que ha quedat tocat amb la crisi de la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta campanya es realitza entre els mesos de novembre i desembre de 2021. La subvenció concedida per organitzar i realitzar aquesta campanya és de la quantitat de 15.000 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: