Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bons Cambrils s'activaran del 3 al 23 de desembre per incentivar les compres de Nadal

Amb aquesta tercera edició de la campanya, l’Ajuntament posarà en circulació 10.000 nous vals de descompte de 5 euros

Imatge promocional de la campanya dels 'Bons Cambrils 2021' Imatge promocional de la campanya dels 'Bons Cambrils 2021' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Novembre 2021 18:34

L’Ajuntament de Cambrils posarà en circulació 50.000 euros en forma de Bons de 5 euros, del 3 al 23 de desembre, per incentivar les compres de Nadal al comerç local. La tercera edició dels Bons Cambrils anirà acompanyada d’una nova campanya promocional centrada en les festes nadalenques amb l’objectiu de posar en valor els beneficis que aporten els establiments de proximitat al municipi, apel·lar al consum responsable i sostenible, i donar un impuls a la campanya de Nadal.

Els Bons es podran descarregar a partir del 3 de desembre

Les persones interessades es podran descarregar els Bons i començar a gaudir dels descomptes en les seves compres a partir del 3 de desembre. Com en les anteriors edicions, cada persona registrada podrà obtenir 4 Bons des del web https://bons.cambrils.cat, on també es podrà consultar la llista d’establiments adherits (del sector comercial, serveis i hostaleria).

Cada Bo de 5 euros es podrà bescanviar per una compra mínima de 15 euros. És a dir, un Bo es podrà gaudir per a una compra mínima de 15 euros, 2 Bons per a una compra mínima de 30 euros, 3 Bons per a una compra mínima de 45 euros i 4 Bons per a una compra mínima de 60 euros. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que se sol·licitin i caldrà mostrar-los a l’establiment.

Els establiments que encara no s’hagin adherit a la campanya i que vulguin participar en aquesta tercera edició es poden registrar a partir del 22 de novembre al web https://bons.cambrils.cat, omplint el formulari corresponent.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, ha destacat l’èxit de la primera i la segona edició dels Bons (realitzades al maig i al setembre d’aquest any) i espera que aquesta tercera tingui la mateixa acollida i reforci la campanya de Nadal. El regidor ha animat a la ciutadania i les persones visitants a aprofitar aquests descomptes per redescobrir el comerç local. “El petit comerç dóna vida al municipi, ven productes de proximitat i ofereix un servei més personalitzat”, ha conclòs Romera.

Els resultats de les dues edicions anteriors

La primera edició de Bons Cambrils va comptar amb 157 negocis adherits i va tenir un impacte econòmic de 346.062 euros. Els Bons es van esgotar en només 11 dies i es van realitzar un total de 5.944 compres amb un import de tiquet mig de 61 euros.

En la segona edició el nombre d’establiments adherits va pujar fins a 178 i l’impacte econòmic va arribar als 361.124 euros. En aquella ocasió els Bons es van exhaurir en 6 dies, es van realitzar un total de 6.210 compres utilitzant descomptes i el tiquet mig va ser de 58,17 euros. La tipologia d’establiments on es van fer més compres amb Bons van ser els del sector de la moda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: