Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ATECA convoca la Nit del Comerç i el Turisme d’Altafulla

L’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 21 de novembre a les instal·lacions de DansClas, vol mostrar el múscul empresarial i comercial del municipi

Detall del cartell promocional de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) Detall del cartell promocional de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ATECA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Novembre 2021 17:04

Amb l’objectiu de difondre la realitat del teixit empresarial i comercial del municipi i cercar sinergies amb altres col·lectius i institucions, l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha convocat per aquest proper diumenge, 21 novembre, la Nit del Comerç i el Turisme.

L’esdeveniment, que tindrà lloc a les 20.30h a les instal·lacions de DansClas a Altafulla, comptarà amb l’assistència de gran part de la massa social de l’entitat, els membres de la seva junta, representants de l’Ajuntament d’Altafulla, de PIMEC i d’altres organitzacions empresarials.

La voluntat dels organitzadors és la de difondre entre els assistents la realitat d’Altafulla com a municipi de tradició comercial i receptor de turisme, dos sectors que històricament han tingut una perfecta convivència i que, des d’ATECA, es volen seguir cuidant i garantint.

La Nit del Comerç i el Turisme es farà en format de sopar i serà el colofó d’una tarda intensa per ATECA perquè una hora abans de la celebració de l’esdeveniment, a les 19.30h, tindrà lloc l’assemblea anual de l’entitat amb la participació dels socis i sòcies. En aquest acte, la junta que presideix Josep Maria Lloret donarà comptes de la feina realitzada durant els anys 2020 i 2021, repassarà totes les accions que s’han fet i marcarà els reptes de futur més immediats que s’han marcat.

L’assemblea servirà també per a presentar la nova pàgina web d’ATECA que s’ha creat amb el repte de ser una eina a l’abast dels socis on es promouran totes les seves accions, es podrà consultar a fons quins comerços estan associats i hi haurà interacció directa a través de la Intranet que s’ha creat per a ells de manera individualitzada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: