Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Unió de Botiguers presenta 'Gaudim Reus', una targeta de fidelització comercial

La targeta permetrà aplicar descomptes al client cada cop que faci una compra i aquests imports li seran incorporats com a saldo per futures operacions al mateix establiment

Presentació de la targeta de fidelització comercial 'Gaudim Reus' Presentació de la targeta de fidelització comercial 'Gaudim Reus' UBR
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Novembre 2021 21:50

La Unió de Botiguers de Reus ha presentat aquest migdia, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç i amb la col·laboració de les regidories de Promoció de Ciutat i d'Empresa i Ocupació, la targeta de fidelització Gaudim Reus. Es tracta d’un ambiciós projecte de promoció comercial que constitueix una eina important per reforçar el paper del comerç de proximitat al que s’adreça la iniciativa. La targeta no està vinculada a cap entitat bancària i el seu funcionament és independent per cada comerç.

La mecànica de la targeta permetrà aplicar descomptes al client cada vegada que la presenti a l’efectuar les seves compres. I aquests imports li seran incorporats com a saldo en euros virtuals per futures operacions al mateix establiment. En paral·lel el client es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que pugui realitzar la botiga i, també, la mateixa UBR. En definitiva, els usuaris de la targeta gaudiran d’un innegable valor afegit al fer les compres als establiments associats.

Més enllà de l’ús pràctic de la targeta, i dels avantatges que comportarà, la UBR ha volgut treballar minuciosament el disseny de la mateixa. Per això s’ha encarregat la il·lustració al dissenyador gràfic Jordi Romero, un dels més acreditats i prestigiosos de la ciutat amb obra reconeguda arreu. En aquesta ocasió Romero ha creat fins a cinc imatges diferents jugant amb el perfil de populars monuments de la trama urbana local i cercant aquesta volguda complicitat amb l’imaginari de la ciutat per reforçar aquesta voluntat de la "targeta que t’Enganxa" que destaca en l’eslògan de promoció.

Els interessats en obtenir la targeta poden fer-ho utilitzant dos sistemes. D’una banda, mitjançant la pàgina web https://gaudimreus.cat/ on omplint el formulari ja estaran donats d’alta a la campanya. I, de l’altra, als mateixos establiments adherits on se’ls facilitarà, també, la inscripció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: