Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Reus engega l'última edició de bons comercials amb una inversió de 400.000 euros

El nombre de Bons Reus es doblen respecte l'edició de primavera

Imatge de la roda de premsa de presentació dels Bons Reus Tardor Imatge de la roda de premsa de presentació dels Bons Reus Tardor AJUNTAMENT DE REUS
Comerç ACN
Dilluns, 18 Octubre 2021 16:50

L'Ajuntament de Reus ha engegat la sisena i "última" campanya de bons comercials amb una inversió municipal de 400.000 euros, el doble que en l'anterior edició de primavera. El consistori posa en circulació 80.000 Bons Reus que es podran utilitzar en 450 establiments. El funcionament de la campanya es manté, de manera que cada persona es podrà descarregar quatre bons per valor de cinc euros cadascun i gaudir d'un descompte de 20 euros. Per evitar aglomeracions de persones, el govern reusenc recomana descarregar els bons comercials a través d'internet, tot i que també habilitarà tres punts de descàrrega presencial. La campanya estarà activa fins el 22 de novembre.

En l'anterior edició, celebrada a la primavera, els bons comercials es van esgotar en poc més d'un dia. Segons càlculs del govern local, va suposar un impacte econòmic de 3,8 vegades la inversió feta. En aquella ocasió, l'Ajuntament de Reus va aportar de 200.000 euros que van representar una injecció directa als comerciants de 761.921 euros.

La proposta de bons comercials es va posar en marxa per primer cop a través del Pla de Reactivació Econòmica i Social. A principis de mes, coincidint amb l'anunci del pla d'inversions de la ciutat, la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, va assegurar que no es preveia la renovació per al 2022 d'aquest pla específic que va néixer arran de la pandèmia. En canvi, Llauradó va apuntar que la dinamització comercial provindrà de nous plans d'inversions que es proposin en un futur i descartava la necessitat d'injeccions econòmiques extraordinàries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: