Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona destina 500.000 euros a bons per dinamitzar el comerç local

La campanya 'Bons Comerç Tgna' començarà el 22 d'octubre i permetrà que cada persona tingui entre 5 i 50 euros de descompte

El conseller de Comerç de Tarragona, Dídac Nadal, ha presentat la campanya acompanyat de la representant de La Via T, Judit Sentís, la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, i el president de l'Associació d'Hostaleria de Tarragona El conseller de Comerç de Tarragona, Dídac Nadal, ha presentat la campanya acompanyat de la representant de La Via T, Judit Sentís, la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, i el president de l'Associació d'Hostaleria de Tarragona MANEL R. GRANELL
Comerç Infocamp/ ACN
Dimarts, 05 Octubre 2021 12:05

L'Ajuntament de Tarragona ha destinat 500.000 per subvencionar el petit comerç amb la creació dels anomenats "Bons Tarragona". A partir del 22 d'octubre, qualsevol persona ja sigui resident a la ciutat o de fora, podrà obtenir fins a un màxim de 50 euros en bons de 5 euros cadascun per gastar en establiments locals. Per cada bo de 5 euros utilitzat s'haurà de fer una compra mínima de 15 euros i els descomptes tindran una caducitat de dues setmanes. Si no es gasten a temps, es retornaran els diners a la bossa general perquè ho pugui utilitzar una altra persona. La voluntat de la iniciativa és dinamitzar el petit comerç i durarà fins que s'esgoti la bossa de bons.

Tres maneres de registrar-se

Cada client/a s’haurà de registrar a través de la web bons.tarragona.cat, o l’App Som Comerç Tgn o dirigint-se a l’oficina de 'Bons Comerç Tgna', ubicada a la Rambla Nova (a l’altura de la Font del Centenari de 9.00h a 13.00h i de 17h a 19.30h) de dilluns a dissabte. També es crearà una oficina itinerant que recorrerà els barris i punts més concorreguts de la ciutat.

“Els Bons Comerç Tgn són una eina de recuperació econòmica que l’Ajuntament de Tarragona ofereix als comerços, conscient dels danys econòmics que els ha suposat la pandèmia. És una subvenció directa a l’establiment però que beneficia a l’usuari final”, explica el conseller de Comerç, Dídac Nadal. “L’objectiu -remarca- és proporcionar als comerços de la ciutat un nou canal per aconseguir vendes i nous clients”. I afegeix: “En definitiva, el comerç local es veu beneficiat per aquesta iniciativa que potencia el consum en els seus negocis”. L’impacte mínim que estima la conselleria de Comerç que tindrà aquesta campanya és de mínim d’1,5 milions d’euros.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha subratllat que “és una gran notícia per la ciutat de Tarragona. És la partida pressupostària més gran que mai s’ha fet al comerç de Tarragona i la ciutat serà la gran beneficiada de tota aquesta campanya”.

Per la seva part, la representant de la Via T, Judit Sentís, també ha remarcat que “és la campanya que més ha invertit en diners als establiments comercials. Estem molt animats i contents”. Sentís ha animat als comerços que encara no s’han afegit a fer-ho, ja que la campanya es tancarà així que s’esgoti la partida de 500.000 euros que ofereix l’Ajuntament.

Finalment, el president de l’Associació d’Hosteleria de Tarragona, Javier Escribano, ha afegit que “aquesta campanya és una iniciativa encaminada a animar a la gent a sortir”. Un sector, el de l’hosteleria, que “hem patit molt, per això animo als restauradors a participar-hi”.

Sense cost pels establiments

La campanya no té cap cost pels establiments que hi participin, que disposaran d’un cartell a la porta del seu comerç, per fer més fàcil la identificació per part dels usuaris. Els bons es poden acumular fins a un màxim de 10 (l’equivalent a 50 euros) en una sola compra. Els usuaris que no gastin els bons que hagin aconseguit, tornaran a entrar a la bossa perquè nous clients puguin beneficiar-se.

Per aconseguir els bons s’ha d’entrar a la web bons.tarragona.cat i caldrà que omplin el formulari de registre i assignar-se els bons. A través de l’App Som Comerç Tgn -i un cop registrats- s’ha de clicar al botó Bons Tgn i cliclar a Assignar Bons Tgn. Si es fa presencialment a l’oficina de la Rambla o a les itinerants, s’hauran d’identificar amb el DNI, facilitar les dades personals i de contacte per obtenir la targeta Bons Comerç Tgn. Cada bo es pot bescanviar per una compra mínima de 15 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: