Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona mantindrà l'exempció de la taxa de terrasses als bars i restaurants

La intenció del consistori és mantenir la mesura fins que els locals puguin exercir la seva activitat sense restriccions

La intenció de l'Ajuntament és mantenir l'excempció fins que els locals puguin exercir la seva activitat sense restriccions La intenció de l'Ajuntament és mantenir l'excempció fins que els locals puguin exercir la seva activitat sense restriccions ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 12:49

L'Ajuntament de Tarragona mantindrà l'exempció de la taxa d'ocupació pública per les terrasses dels bars i restaurants de la ciutat pel darrer trimestre del 2021. A més, també s'ha renovat l'autorització d'ocupació pública de terrasses temporals. El portaveu del govern municipal, Manel Castaño ha explicat que "tot i que aquesta setmana el Procicat ha relaxat algunes mesures, es manté la restricció d'aforament a l'interior dels locals, fet que provoca que els bars i restaurants no puguin treballar a ple rendiment; per aquesta raó, des de l'Ajuntament creiem que hem de prorrogar les mesures excepcionals".
Després del pols mantingut amb restauradors de la plaça de la Font durant les festes de Santa Tecla, el consistori tarragoní vol garantir el seu suport al sector i tenir en compte que encara estan subjectes a restriccions d'horari i de aforament a l'interior -només poden donar servei al 50% de la seva capacitat.

La intenció de l'Ajuntament, segons informa a través d'un comunicat, és mantenir aquestes mesures mentre la situació no es normalitzi i els bars i restaurants no puguin exercir la seva activitat sense restriccions, tant d'aforaments com d'horaris, per tal de contribuir en la recuperació del sector.

En aquest sentit, Castaño ha posat de manifest que "segons l'evolució de la pandèmia, es valorarà el retorn a la normalitat en l’àmbit de les terrasses i pagament de taxes a partir del mes de gener".

Des del passat mes de març de 2020, les terrasses de bars i restaurants de Tarragona no estan subjectes a la taxa d'ocupació pública. A l'agost de 2020, l'Ajuntament ha renovat també l'autorització d'ocupació pública de terrasses temporals de manera ininterrompuda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: