Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar d'establiments de Reus treuen les botigues al carrer

La campanya comercial impulsada pel Tomb de Reus, del 27 d'agost al 4 de setembre, tancarà les rebaixes d'estiu

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la campanya 'Botigues al carrer' Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la campanya 'Botigues al carrer' ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Agost 2021 17:30

Un centenar d'establiments dels sectors del comerç, bellesa, hostaleria i serveis posaran punt final a les rebaixes d'estiu amb una nova edició de la campanya comercial impulsada pel Tomb de Reus “Les botigues al carrer” que compta amb el suport de l'Agència Reus Promoció i la participació de la Unió de Botiguers de Reus. En aquesta ocasió, sota el lema “Més Dies, Més Rebaixes”, les botigues al carrer arriben a la 42a edició i s’han ampliat fins a vuit dies, del 27 d’agost al 4 de setembre, tot adaptant-se a les mesures de prevenció de la COVID19.

Des del Tomb de Reus animen a aprofitar la iniciativa, visitant diferents cops les botigues al carrer, ja que es preveu que siguin molt dinàmiques, diferents jornada a jornada i amb més oportunitats que mai.

La campanya “Les botigues al Carrer” està adreçada a ciutadans, visitants i turistes i és una de les grans festes del comerç de la ciutat de Reus, ja que permet descobrir tota mena d’oportunitats i descomptes, gaudint, al mateix temps, d’una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura del centre de Reus.

Des de l’organització es demana que al triar i remenar a les taules i expositors situats a la via pública, es faci ús de la mascareta tal com es fa a l’interior dels establiments

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: