Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Fira Fora Estocs a Torredembarra

Una trentena d'establiments dels carrers de l'eix comercial presenten les seves millors ofertes amb totes les mesures de seguretat

Una trentena d'establiments dels carrers de l'eix comercial presenten les seves millors ofertes amb totes les mesures de seguretat Una trentena d'establiments dels carrers de l'eix comercial presenten les seves millors ofertes amb totes les mesures de seguretat ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 20 Agost 2021 20:18

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra organitza, amb la col·laboració de la Unió de Comerciants, Empresaris i Professionals de (UCEP) de Torredembarra, una nova edició de la Fira Fora Estocs, aquest divendres 20 i dissabte 21 d’agost, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h.

En aquesta ocasió, un total de 33 establiments de l’eix comercial del municipi ofereixen aquest cap de setmana descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis. La Fira Fora Estocs té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals, així com donar a conèixer el teixit comercial existent a Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: