Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils, Salou i Vila-seca demanen al Govern que aixequi la restricció horària de nit al sector comercial

La delegada del Govern a Tarragona es compromet a sol·licitar ajuts compensatoris a Empresa i Treball

Imatge de la reunió de la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, amb els regidors de Salou, Cambrils, i Vila-seca Imatge de la reunió de la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, amb els regidors de Salou, Cambrils, i Vila-seca CEDIDA
Comerç ACN
Dimecres, 11 Agost 2021 17:16

Regidors de Cambrils, Salou i Vila-seca s'han reunit aquest dimecres amb la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, per reiterar la petició que s'elimini "com abans millor" l'obligació de tancar els comerços turístics a les deu de la nit que ha decretat el Procicat als seus municipis. Pallarès va visitar els comerços de la zona de Carles Buïgas de Salou, amb l'alcalde Pere Granados, aquest dimarts al vespre, i es va comprometre a "canalitzar" la petició d'ajudes compensatòries que reclama el sector. La petició es farà al departament d'Empresa i Treball, al qual Granados ha dirigit una carta perquè el conseller Roger Torrent "reconsideri la decisió" de restringir l'horari comercial.

A la reunió d'aquest dimecres hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica de Cambrils, Oliver Klein; el regidor de dinamització Econòmica de Salou, Hèctor Maiquez; i la regidora de Comerç de Vila-seca, Manuela Moya. La petició conjunta es vol traslladar al Govern "amb urgència" i abans de la propera actualització de les mesures sanitàries, prevista per al pròxim 19 d'agost.

La delegada ha recollit aquesta petició que proposa que cada municipi pugui pactar amb el sector comercial que els horaris s'allarguin fins a les dotze de la nit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: