Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial és ja l'Street Gaming de moda aquest estiu

Els amants de la realitat virtual i els jocs arcade, o els més adeptes a jocs com Fifa o Fortnite, tenen un punt de trobada al centre comercial de Reus

Els amants de la realitat virtual i els jocs arcade, o els més adeptes a jocs com Fifa o Fortnite, tenen un punt de trobada al centre comercial de Reus Els amants de la realitat virtual i els jocs arcade, o els més adeptes a jocs com Fifa o Fortnite, tenen un punt de trobada al centre comercial de Reus LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juliol 2021 12:39

Des de fa uns dies, La Fira Centre Comercial s’ha convertit en un autèntic 'Street Gaming' on els amants de la realitat virtual i els jocs arcade, així com els més adeptes a jocs com Fifa o Fortnite, hi tenen el seu lloc de reunió. Els espais de trobada són dos. El primer és la Planta Baixa del centre comercial de Reus on hi ha activitat durant tota la setmana amb una zona de Realitat Virtual i Jocs Retro d'Arcade, a més d'un simulador de conducció. L’altre és la Planta Segona que es converteix en la seu de la Zona de torneigs on, de dilluns a divendres, es pot jugar lliurement a Fortnite i a Fifa21.

Els dissabtes es fan les competicions de la plataforma Fifa21 i els diumenges és el torn per a les de Fortnite. En tots dos casos, els guanyadors del cap de setmana obtenen com a premi cadires gaming i perifèrics per a gamers.

fira gamers La Fira

Aquestes activitats es complementen amb la presència d’influencers convidats i jugadors professionals de Fifa21 o Fortnite, perquè els participants a les activitats puguin interactuar amb ells. Entre tots els participants, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi, sorteja perifèrics per a gamers com ara auriculars, altaveus o teclats. A més, a través de les xarxes socials es du a terme un altre sorteig on es poden aconseguir més articles regal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: