Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Salou reprèn la campanya ‘Bons Compra Salou’, amb nous descomptes

A partir del dimarts 15 de juny, el consistori posarà a disposició de la ciutadania 100.000 euros per reactivar l’activitat econòmica de la ciutat

Imatge d'arxiu del carrer Saragossa, una de les vies comercials de Salou Imatge d'arxiu del carrer Saragossa, una de les vies comercials de Salou ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Juny 2021 11:25

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya ‘Bons Compra Salou’, posant a disposició de la ciutadania 100.000 euros, per tal de continuar en la línia de reactivació i dinamització de l’activitat econòmica de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons, que s’activaran el proper dimarts, dia 15 de juny, consistiran en un 50% de descompte en compres màximes de 100 euros (no hi ha mínim de despesa), en aquells establiments adherits del municipi. En aquesta ocasió, no hi haurà un màxim d’usos dels bons. Tanmateix, un cop s'arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, ja no es podrà gaudir més d'aquest descompte. La campanya finalitzarà el 15 de juliol, o abans, si s’esgotés el pressupost destinat.

Una vuitantena d'establiments adherits

Actualment, hi ha adherits a la campanya una vuitantena d’establiments. Tanmateix, el termini per inscriure’s encara és obert.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “aquest tipus d’iniciatives potencien la compra als comerços del municipi i són un bon exemple del treball que es realitza conjuntament amb les entitats de Salou per dinamitzar i reactivar el sector comercial”.

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “l’experiència positiva del passat Nadal ens ha fet repetir, per tal de continuar ajudant en tot el que puguem a la dinamització del comerç local i de proximitat”.

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra a Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

Cal recordar que l’aplicació es posarà en marxa a partir del proper dimarts, 15 de juny.

Si sóc un comerç?

Els comerços de Salou poden adherir-se a la campanya, registrant-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Salou, al següent enllaç (fes clic aquí). Caldrà descarregar el document i omplir el formulari, i, per últim, enviar-lo, per correu electrònic, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: