Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 400 persones gaudeixen de la campanya comercial "La Bisbal Experience"

Durant deu dies els assistents han gaudit de prop de 50 experiències -i packs de productes- organitzades pels comerços i els professionals del municipi

Imatge de l’espectacle 'La Gran Família' de la Cia. Fadunito que va recórrer divendres passat els carrers comercials Imatge de l’espectacle 'La Gran Família' de la Cia. Fadunito que va recórrer divendres passat els carrers comercials AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Juny 2021 23:19

El passat diumenge va finalitzar la campanya de dinamització comercial “La Bisbal Experience”, una iniciativa que ha consistit en oferir experiències exclusives amb aforament limitat –organitzades des dels diferents establiments i professionals bisbalencs- i “Packs Experience”, és a dir, lots de productes i serveis confeccionats específicament per a l’ocasió. Més de 400 assistents han gaudit de les prop de 50 experiències que s’han ofert en el marc d’aquesta campanya comercial organitzada des de la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona.

La regidora de Comerç de la Bisbal, Judith Vidal, ha explicat que “La Bisbal Experience només ens ha donat satisfaccions. Teníem el propòsit d’oferir alguna cosa innovadora i poder demostrar la gran capacitat del comerç bisbalenc i ho hem aconseguit: hem gaudit de prop de 50 experiències/packs variats per a tots els públics organizades, amb moltíssima originalitat i il·lusió, pels nostres comerços i professionals”. Vidal ha afegit que “vam plantejar aquesta iniciativa perquè poguessin gaudir-la petits i grans i així ha estat. Per tot plegat, l’hem amanit amb música de l’Escola de Música Contrapunt”.

La regidora també ha volgut fer valdre la feina de la Cambra “ens han ajudat tant en l’organització com en la formació prèvia dels nostres botiguers i comerciants i fan una gran tasca per potenciar el teixit comercial”. Per últim, la regidora ha volgut agrair “al poble de la Bisbal i la seva gent, que sempre respon i accepta amb entusiasme cadascuna de les propostes que es duen a terme al municipi”.

Experiències de tot tipus

La campanya “La Bisbal Experience” s’ha dut a terme del 28 de maig al 6 de juny, tot i que els comerciants van rebre, prèviament, una formació centrada en Google Business i Whatsapp Business per millorar el seu posicionament i la seva visibilitat a internet. Amb aquesta campanya s’ha posat de manifest la professionalitat, la qualitat del producte i el servei que s’ofereix a La Bisbal del Penedès. Els diferents establiments han anat oferint les seves experiències, que han anat des de tastos i vermuts, a fer ioga entre oliveres, aprendre a fer pentinats, consumir fruita fresca, fer degustació de diferents xocolates amb xurros, Packs Experience d’embutits o de peix o tallers per a infants: de fer pizzes o de treballs manuals amb feltre.

La regidora de Comerç ha explicat que l’Ajuntament continua treballant en noves propostes relacionades amb el comerç que es duran a terme enguany.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: