Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà posa en marxa la segona edició del concurs #FemPobleRdB a Instagram

Els establiments que s’hi vulguin adherir han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans del 30 de juny

Una de les imatges guanyadores d’un dels sortejos de la primera edició Una de les imatges guanyadores d’un dels sortejos de la primera edició AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 04 Juny 2021 18:11

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà, encapçalada per Rosana Dorantes, vol continuar impulsant la reactivació del comerç local sota el paraigües de la campanya "Reactiva’t", la qual es va posar en marxa ara fa un any dins del Pla de Reactivació Econòmica de Roda.

Una de les seves primeres accions va ser la posada en marxa del primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB, que va assolir una gran acollida tant per part dels comerciants com de la ciutadania en general. La primera edició va comptar amb 276 participacions i es van distribuir 1.700 euros en vals de 50 euros per gastar en els comerços adherits.

Amb aquests bons resultats com a precedent, la regidoria ja treballa en la segona edició, que es posarà en marxa del 5 de juliol al 2 d’agost.

Com es pot participar?

Aquelles persones que vulguin optar a guanyar un dels vals de 50 euros que se sortejaran cada setmana, hauran de tenir un perfil a Instagram i seguir els passos detallats a les bases. Primer, ser seguidor del compte de l’Ajuntament @ajrodadebera. Fer-se una foto dins d’un dels establiments adherits al concurs, ensenyant, per exemple, un producte comprat, un pentinat dins d’una perruqueria, la foto d’un plat de menjar dins d’un bar o restaurant, etc. Seguidament hauran de publicar la fotografia al seu compte personal, etiquetar l’Ajuntament i comentar la foto amb l’etiqueta #FemPobleRdB.

Entre totes les fotografies publicades cada setmana, i que compleixin els requisits, se sortejaran diversos vals de 50 euros per gastar a un dels comerços adherits. La quantitat de vals sortejats dependrà del número d’establiments que s’adhereixin al concurs.
Els guanyadors setmanals es publicaran cada dilluns a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Establiments participants

Al concurs es podrà adherir qualsevol comerç, negoci o establiment de restauració que vulgui participar per reactivar la seva activitat i promocionar-se al costat de l’Ajuntament.

Per fer-ho, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de juny. La llista d’establiments participants es publicarà el 2 de juliol a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: