Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell, Falset i l'Espluga de Francolí se sumen de nou a la campanya "Compra i descobreix"

L'objectiu del projecte, en què hi participen 32 municipis, és donar suport al petit comerç, i promocionar el turisme local i de proximitat

Presentació de la campanya "Compra i descobreix" a l'Espluga de Francolí Presentació de la campanya "Compra i descobreix" a l'Espluga de Francolí AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 20 Mai 2021 08:35

Els ajuntaments de l’Espluga de Francolí, el Vendrell, Falset, l'Arboç, la Selva del Camp i Santa Coloma de Queralt participaran a la campanya de dinamització comercial “Compra i descobreix”, un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els 32 municipis participants.

L’edició d’enguany se celebrarà durant el mes de juny, recuperant les dates habituals, a diferència de la passada edició marcada per la situació de la pandèmia, que va retrassar la convocatòria. A l'Espluga de Francolí, més de 30 comerços seran punts de participació d’aquesta campanya.

La campanya a l'Espluga

Es tracta d’una campanya participativa, en forma de sorteig al qual podran participar les persones que comprin a les botigues adherides a la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Espluga. Per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 32 municipis organitzadors, potenciant així el turisme de proximitat. Així doncs durant el mes de juny de 2021 comprar a l’Espluga de Francolí i als 32 municipis organitzadors té premi. El dia 6 de juliol es farà el sorteig i s’anunciaran els guanyadors/es, que podran gaudir de visites guiades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, etc. en algun dels municipis de la Xarxa de Barris Antics.

Una campanya de dinamització comercial i turística

Per altra banda, l’Espluga de Francolí rebrà als guanyadors/es d’altres poblacions, que si la situació sanitària ho permet, es reuniran a l’Espluga de Francolí el cap de setmana del 25 i 26 de setembre de 2021 per gaudir del seu premi. El premi consisteix a passar una jornada a l’Espluga descobrint els atractius turístics i fent les següents activitats: visita guiada a la Fassina Balanyà-antiga fàbrica d’aiguardent i al Museu de la Vida Rural, seguit d’una ruta d’orientació en alguns comerços de l’Espluga on es gaudirà d’un tast de productes de proximitat. A continuació els guanyadors/es gaudiran d’un àpat en diversos restaurants de l’Espluga, a la tarda faran la visita a les Coves de l’Espluga i per últim, se’ls oferirà un tast de pa de la Cova, vi i oli de l’Espluga.

Els municipis adherits a la campanya

La campanya "Compra i descobreix" arriba aquest any a la 11a edició, amb 32 municipis adherits, entre el que es troba per segon cop l’Espluga de Francolí. També hi participen: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Torelló, Torres de Segre, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: