Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AEHT lamenta que l'ocupació es manté baixa tot i l'ampliació d'horaris dels restaurants

L'entitat demana una campanya que incideixi en la seguretat i eviti comportaments incívics

Imatge d'arxiu d'unes terrasses a la plaça Major de Montblanc Imatge d'arxiu d'unes terrasses a la plaça Major de Montblanc ARXIU / INFOCAMP
Comerç ACN
Dilluns, 10 Mai 2021 18:18

L'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona (AEHT) apunta que les reserves estan creixen als restaurants els migdies i els cap de setmana, però no s'ha notat encara de nit i els caps de setmana. Tot i s'han ampliat els horaris d'obertura dels restaurants i s'ha acabat el toc de queda, l'ocupació encara es manté baixa als allotjaments associats i les reserves no s'han disparat.

L'AEHT assenyala que la limitació d'aforament als interiors dels locals "és encara un trava per aconseguir que el sector pugui recuperar-se". L'entitat aposta per fer una campanya que incideixi en la seguretat de l'hostaleria per evitar comportaments "com els que s'han vist aquest cap de setmana als carrers de Catalunya".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: