Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix l'Associació d’Hostaleria del Baix Gaià

Un dels reptes dels restauradors és posicionar la marca turística Baix Gaià com a destí cultural i gastronòmic de mar i muntanya

La nova Associació d’Hostaleria del Baix Gaià es va presentar aquest dilluns a la Riera de Gaià La nova Associació d’Hostaleria del Baix Gaià es va presentar aquest dilluns a la Riera de Gaià AEHT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Març 2021 07:40

Aquest dilluns va tenir lloc l’acte de presentació de la nova Associació d’Hostaleria del Baix Gaià (AEH Baix Gaià), celebrat a la Masia Can Martí de la Riera del Gaià. L’AEH Baix Gaià neix amb l’objectiu de fer guanyar força, visibilitat i recolzament en uns moments molt difícils pel sector. Un dels reptes plantejats per la nova junta és també posicionar la marca turística Baix Gaià. Un destí que sempre ha mostrat un gran atractiu equilibrat entre mar i muntanya; entre cultura i gastronomia.

Amb la constitució d’aquesta nova associació, l’Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) segueix amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori i com comenta el seu president, Francesc Pintado: “després de tres anys creant associacions al Baix Penedès, Tarragona ciutat, Reus, Salou, Vila-Seca, Cambrils, Terres de l´Ebre, Conca de Barberà i Priorat Enoturisme; avui fem gran l'Associació de restaurants de Torredembarra (ART), convertint-la en AEH Baix Gaià” .Així doncs, la nova associació passa des d’avui a englobar Torredembarra, Altafulla, Creixell, Roda de Barà, La Riera de Gaià, Salomó, La Pobla de Montornès… entre altres poblacions d’aquest territori únic del Camp de Tarragona.

La nova associació està formada per “una junta espectacular”, com destaca Pintado, que aglutina a alguns dels establiments més destacats del Baix Gaià: Alejandro Francino, de Frankfurt Altafulla; Manel Fernández d’El Capitan (Torredembarra); Josep Maria Lloret del Grupo Gran Claustre (Altafulla);  Sandra Fabré, d’Hotel Chekin VM (Torredembarra); Pau Tules, de La Torre d’En Guiu (El Catllar); David Amorós de Lola Bistro (Altafulla); Xavi Mercadé de l’Oxid (Torredembarra); Joan Anton Giménez, de La Gavina (Creixell); Ernest Molina de La Bota (Roda de Barà) i Roberto Isidre d’Els fogons del Drac (Riera de Gaià).

Com ha comentat Alejandro Francino, nou president de l’AEH Baix Gaià: “quan més gran sigui aquesta associació, quan més socis tingui; més força aconseguirem i més lluny arribarem”.

Per la seva banda, Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès, ha destacat que “m’omplen d’orgull totes les iniciatives dedicades a posar en valor els nostres territoris. Des del Consell Comarcal sempre tindreu el nostre suport”.

Durant la presentació, Francesc Pintado ha agraït el suport al president del Consell Comarcal, posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’associació provincial que ja compta amb més de 700 socis.

Francesc Pintado ha volgut agrair la implicació de Manuel Fernández del Restaurant El Capitán, president fins al dia d’avui de l’Associació de Restauradors de Torredembarra; i el relleu que des d’avui agafa Alejandro Francino, com a president d’aquesta nova associació de l’AEHT que creix i s’expandeix més enllà dels límits municipals per representar, defensar i ajudar a créixer als hotels, bars i restaurants del Baix Gaià.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: