Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç entregarà 50.000e més en 'Arbocetes' i allarga la campanya comercial fins el 21 de març

Com a novetat en aquesta ampliació, també hi podran participar bars i restaurants

Cartell de la campanya comercial “El nostre comerç, el millor regal!” per incentivar el consum de la població al comerç local de l'Arboç Cartell de la campanya comercial “El nostre comerç, el millor regal!” per incentivar el consum de la població al comerç local de l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Febrer 2021 08:49

Després del gran èxit de la campanya comercial “El nostre comerç, el millor regal!” per incentivar el consum de la població al comerç local i reactivar-lo davant de la crisi sanitària i econòmica causada per la Covid-19, l’Ajuntament de l’Arboç ampliarà la campanya fins el 21 de març i entregarà 50.000 euros més en arbocetes per a tota la població. D’aquesta manera s’amplia el període de validesa de totes les arbocetes fins el 21 de març de 2021, i es podran gastar en els comerços de la vila que hi participen.

Com a novetat, en aquesta ampliació també hi podran participar bars i restaurants de la vila tot i que les arbocetes no seran vàlides per a comprar alcohol, tabac o pel joc.

L’Ajuntament, amb la voluntat d’ajudar també a totes les famílies de la vila en aquests moments complicats, entregarà novament vals en arbocetes per valor de 15€ a 35€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Seguiran havent-hi 3 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica i Comerç al detall.

Com aconseguir les arbocetes?

El procediment per aconseguir les arbocetes serà el mateix, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport. Properament informarem dels llocs i horaris de recollida. Recordem que també es poden sol.licitar fent una instància a través de la Seu Electrònica i es rebran per correu electrònic.

Els comerços que s’hi vulguin afegir als que ja participen, només cal que es baixin l’APP que es diu “L’Arboç de Butxaca” i es donin d’alta fins com a màxim el dia 8 de març de 2021. No podran participar en la campanya grans cadenes de supermercat amb una superfície major de 300m2, ja que la campanya està enfocada al petit comerç al detall. És important remarcar que el fet de participar en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç. L’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

Al web arbocenc.cat podeu trobar la llista actualitzada amb tots els comerços participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: