Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus reforça la campanya comercial de Nadal perquè sigui "més lluïda que mai"

L'Ajuntament destina uns 250.000 euros a dinamitzar la ciutat fins el 10 de gener

Unes noies amb bosses, comprant al carrer de Llovera de Reus, en primer terme, i al fons, gent passejant-hi Unes noies amb bosses, comprant al carrer de Llovera de Reus, en primer terme, i al fons, gent passejant-hi NÚRIA TORRES / ACN
Comerç ACN
Dijous, 26 Novembre 2020 16:27

La campanya de Nadal de Reus arrencarà aquest divendres amb la tradicional encesa de llums, que enguany es farà de forma simultània al centre i als diferents barris. L'Ajuntament ha augmentat fins a un 70% les ajudes per a l'enllumenat amb l'objectiu que la campanya sigui "més lluïda que mai" en un any molt difícil per al comerç i la restauració, segons ha apuntat la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles. Malgrat la pandèmia de la covid-19, el consistori manté l'aposta per dinamitzar i ambientar les principals places i carrers de Reus, però amb un concepte de Nadal "més nostrat i més tradicional". La campanya 'Reus és Nadal' té un pressupost d'uns 250.000 euros i s'allargarà fins el 10 de gener.

El cartell de la iniciativa està dissenyat amb una imatge similar a la de l'any passat, però en aquesta ocasió incorpora personatges amb mascareta. La campanya no ha renunciat als personatges dels follets, que dinamitzaran els carrers i interactuaran amb els vianants –respectant les mesures de seguretat.

La campanya tindrà diferents espais on es concentraran les activitats. A la plaça del Mercadal hi ha instal·lat un arbre verd que evoca els arbres més tradicionals de les festes. També hi haurà el Mercat de Nadal del 3 al 20 de desembre, i projeccions d'elements nadalencs sobre e paviment de la plaça durant 45 dies.

La plaça de la Llibertat serà un altre dels espais nadalencs a Reus. S'hi trobarà una gran bola transitable de llum i també hi haurà un muntatge lumínic. A la plaça Prim s'hi instal·larà un gran pingüí il·luminat i, a la plaça d'Evarist Fàbregas, el Mercat d'Artesania del 4 de desembre al 5 de gener.

Caelles ha explicat que volen transmetre "il·lusió i alegria" per les festes, i sobretot fer costat als establiments de comerç, servei i restauració, colpejats per la crisi, i incentivar les compres de Nadal. Per aquest motiu, ha dit, s'ha reforçat la il·luminació als barris i al centre mitjançant un augment de l'ajut que atorga el consistori de fins a un 70%.

L'encesa dels llums es farà des de la plaça del Mercadal i es podrà seguir en línia des de Canal Reus TV, les xarxes socials de l'Ajuntament i de Reus Promoció, a banda del propi Canal YouTube de l'Ajuntament de Reus. La campanya està coordinada per l'Agència Reus Promoció i compta amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: