Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exhaurits els 'Bons Reus' per a persones no empadronades a la ciutat

A partir de l'1 de desembre es posaran en circulació la resta dels 60.000€ en Bons Reus per a persones no empadronades descarregats i caducats per no utilització

Els 'Bons Reus' per a persones empadronades fora de la ciutat s'han exhaurit Els 'Bons Reus' per a persones empadronades fora de la ciutat s'han exhaurit REUS.CAT
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Novembre 2020 20:29

Els 'Bons Reus' destinats a persones no empadronades a la ciutat i que suposen la tercera fase de la campanya s'han exhaurit, amb la qual cosa es confirma l'èxit d'aquesta iniciativa inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori, amb l'objectiu de dinamitzar els sectors comercial, de restauració i de serveis de la ciutat.

A partir del dia 1 de desembre es tornaran a posar en circulació la resta dels 60.000€ en Bons Reus per a persones no empadronades a la ciutat descarregats i caducats per no utilització.

Per a la regidora Montserrat Caelles, "Bons Reus, és la campanya més important de dinamització comercial mai vista a la ciutat, i creada des de la regidoria de Promoció de Ciutat per a incentivar la demanda i estimular el consum en els sectors del comerç, la restauració i els serveis. Amb Bons Reus hem superat totes les expectatives: 460.000 € d’inversió, 410 establiments adherits, més de 30.000 persones beneficiades, i un impacte econòmic que es preveu proper als 2.000.000 €. Aquestes dades han posicionat aquesta campanya com un exemple de col·laboració público-privada, amb un gran èxit a nivell nacional. A hores d’ara molts Ajuntaments, Cambres de Comerç, i Associacions de comerciants del país s’han interessat per la campanya, així com tamb&ea cute; l’Associació Catalana de Municipis i la pròpia Conselleria d’Empresa i Coneixement".

La regidora ha afegit i ha posat en valor que "l'eina digital creada adhoc per la gestió l’ha desenvolupat una empresa tecnològica local, adherida al Clúster TIC de la ciutat, mostra de confiança en la jove emprenedoria local".

Cal recordar que els bons tenen 15 dies de caducitat des del dia de la seva emissió, són d’ús personal i intransferibles i es requerirà presentar el DNI a l’hora de bescanviar els bons a l’establiment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: