Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona no cobrarà les taxes de les terrasses fins que la restauració no pugui tornar a rebre clients

L'Ajuntament retornarà els rebuts que ja s'han cobrat a l'octubre per l'ocupació de la via pública

Imatge de dos establiments de la plaça de la Font tancats en el primer dia de restriccions imposades pel Govern Imatge de dos establiments de la plaça de la Font tancats en el primer dia de restriccions imposades pel Govern MAR ROVIRA / ACN
Comerç ACN
Dilluns, 19 Octubre 2020 19:55

L'Ajuntament de Tarragona no cobrarà les taxes corresponents a terrasses i ús de la via pública al sector de la restauració fins que no pugui tornar a reprendre l'activitat –aturada durant quinze dies per la crisi sanitària. La consellera de Domini Públic, Cinta Pastó, ha explicat que el consistori entén perfectament la preocupació del sector i garanteix que, tot i que ja s'havia tramitat el cobrament de taxes per l'ocupació del carrer amb taules i cadires, els tiraran enrere a l'espera de l'evolució de la pandèmia.

A finals de setembre l'Ajuntament i representants del sector van acordar reactivar el cobrament dels impostos del darrer trimestre de l'any i posar fi a l'exempció fiscal que va entrar en vigor al març amb l'estat d'alarma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: