Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial se suma al Dia Mundial de l’Alzheimer

Del dissabte al dilluns, totes les persones que vagin al Punt d’Atenció al Client amb un tiquet de compra del dia rebran de regal un set de 4 jocs d’habilitat

Del dissabte al dilluns, totes les persones que vagin al Punt d’Atenció al Client amb un tiquet de compra del dia rebran de regal un set de 4 jocs d’habilitat Del dissabte al dilluns, totes les persones que vagin al Punt d’Atenció al Client amb un tiquet de compra del dia rebran de regal un set de 4 jocs d’habilitat LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Setembre 2020 10:05

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, el proper 21 de setembre, La Fira Centre Comercial de Reus se sumarà a aquesta jornada de conscienciació de la malaltia amb una acció que realitzarà per col·laborar amb l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp.

Del dissabte 19 de setembre i fins el dilluns dia 21, totes les persones que vagin al Punt d’Atenció al Client de La Fira Centre Comercial amb un tiquet de compra d’aquell mateix dia i sense cap import mínim, rebran de regal un set de 4 jocs d’habilitat, fins a esgotar existències, que permeten exercitar la ment i potenciar les habilitats cognitives.

A més, al mateix punt d’atenció al client de La Fira, s’hi podrà veure un llaç verd que és el símbol associat a aquesta causa de lluita contra l’Alzheimer i difusió de la malaltia.

La Fira Centre Comercial s’ha sumat ja en altres ocasions al Dia Mundial de l’Alzheimer amb accions de suport a l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp, entitat creada l’any 2003 per part d’un grup de familiars que, per conèixer més a fons la malaltia i afrontar el seu procés, van unir-se per donar resposta a les persones i famílies afectades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: