Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona reconeix la dedicació de Maria Teresa Morgades de Ca la Sara

La botiga d'embotits i formatges de Santes Creus està oberta al públic des de juliol de 1964

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, -a l'esquerra- va visitar la botiga de queviures de la la mestressa, Maria Teresa Morgades i Martínez La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, -a l'esquerra- va visitar la botiga de queviures de la la mestressa, Maria Teresa Morgades i Martínez CAMBRA DE TARRAGONA
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Agost 2020 16:31

Ca la Sara o Cal Sarameu és la botiga d’embotits i formatges del nucli urbà de Santes Creus, on també s’hi poden trobar tota mena de productes típics del territori com ara carquinyolis, pa, galetes, coques, mel, vins i licors. L’establiment està obert al públic des de juliol de 1964, i continua regentat per la Maria Teresa Morgades de 73 anys.

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha volgut fer una menció especial a la dedicació ininterrompuda de l’establiment de queviures i productes típics de les rodalies del monestir de Santes Creus, distinció personificada en la mestressa de la botiga, Maria Teresa Morgades i Martínez, que tot i la seva edat, encara no s’ha jubilat i segueix despatxant amb neguit.

Roigé, després de conversar-hi llargament ha dit que “és un exemple de dedicació a l’activitat comercial i a la promoció dels productes agroalimentaris de les nostres terres, i que mereix el reconeixement per la seva llarga constància i tossuderia per mantenir oberta l’única botiga de Santes Creus, durant més de 56 anys”.

Maria Teresa Morgades explica que l’establiment el va obrir la seva mare, Sara, però “tan aviat com vaig acabar els estudis me’n vaig fer càrrec”. Llavors hi havia tres botigues a Santes Creus, ara és l’única. “La clientela s’ha transformat moltíssim, però l’èxit continua essent oferir allò que el client vol”, explica.

La botiguera afegeix que els principals elements de diferenciació comercial de l’establiment passen per una oferta de producte totalment artesanal i especialment de proximitat. Així mateix, Ca la Sara és una de les parades participants assíduament al mercadet de productes típics de la plaça de Santes Creus durant els cap de setmana de gener a maig.

Maria Teresa Morgades lamenta no disposar de relleu generacional, però estar al capdavant de la venda al detall la manté activa i és un servei que dona a la població i a Santes Creus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: