Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Samà Slow Market de Cambrils ha vingut per quedar-se

Prop de 5.000 persones han visitat aquest cap de setmana el Parc Samà, que confirma l'èxit de la primera edició

La primera edició del Samà Slow Market ha tingut una gran acollida La primera edició del Samà Slow Market ha tingut una gran acollida PARC SAMÀ
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Agost 2020 14:52

La primera edició del Samà Slow Market ha estat "un èxit rotund". Així s'expressava l'organització d'aquesta iniciativa que ha reunit aquest cap de setmana un total de 4.738 visitants al Parc Samà. Tant és així que ja preveuen repetir l'experiència de cara al 2021 i, fins i tot, "explorar noves fórmules de col·laboració amb el teixit comercial de proximitat".

Una mostra de l'èxit és que aquest cap de setmana el control de límit d'aforament (600 persones a la vegada) va obligar en hores punta a tancar l'accés al parc en els torns de nit de dissabte i diumenge. No es permetia l'entrada fins que no sortissin altres persones.

Pel que fa al perfil de visitants, aproximadament un 15% eren estrangers, un 30% visitants de proximitat i un 55% turistes o de segona residència.

Consum responsable i sense presses

Prop d'una trentena de comerços i artistes locals van participar, dins dels més estrictes protocols sanitaris, en un esdeveniment que ofereix el millor de l'oferta comercial de Cambrils en un ambient tranquil i relaxat. Una experiència de shopping sense presses en les 14 hectàrees de jardí romàntic de Cambrils entre parades d'artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura o fotografia.

La filosofia diferencial de l'esdeveniment rau en la creació d'un ambient atractiu on productes i comerciants locals es troben amb els seus clients en una experiència que trenca la rigidesa de l'oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense presses, en plena comunió amb la natura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: