Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt pel Samà Slow Market, una nova experiència de "shopping" sense estrès

Prop de 30 comerciants i artistes locals mostraran els seus productes al jardí històric del Parc Samà de Cambrils aquest cap de setmana

L’experiència trenca amb la rigidesa de l'oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense estrès, en plena comunió amb la natura L’experiència trenca amb la rigidesa de l'oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense estrès, en plena comunió amb la natura PARC SAMÀ
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 07 Agost 2020 00:10

El jardí històric Parc Samà de Cambrils obre demà la primera edició del Samà Slow Market, un esdeveniment que oferirà el millor de l'oferta comercial de Cambrils en un ambient tranquil i relaxat. Una experiència de shopping sense presses en les 14 hectàrees de jardí romàntic de Cambrils entre parades d'artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura o fotografia, amb prop de 30 comerciants i artistes locals.

El Parc obrirà en una franja horària a preu especial (quatre euros), de 20 a 22 hores, demà divendres 7 i diumenge 9, i de 20 a 24 hores, el dissabte 8. Amb l'objectiu de controlar l'aforament, les entrades per aquest horari nocturn solament es poden comprar online a www.parcsama.es.

Durant tot el dia, els assistents podran gaudir del parc i les compres; al capvespre s'ha programat una oferta lúdica i cultural itinerant i un foodtruck. El divendres 7, el grup Som2 es mourà pels jardins cantant boleros a partir de les 20h; dissabte a les 22:30h farà el mateix la txaranga Bandsonats, omplint els racons del Samà de música, alegria i les àries d'una soprano. Finalment, diumenge arriba el torn dels trucs del mag Santos.

La filosofia diferencial de l'esdeveniment rau en la creació d'un ambient atractiu i diferent on productes i comerciants locals es troben amb els seus clients en un jardí espectacular que treballa per recuperar el seu esplendor. Una nova experiència que trenca la rigidesa de l'oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense estrès, en plena comunió amb la natura.

En aquest sentit, la primera edició està enfocada a divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l'Organització de Nacions Unides com a part de la seva Agenda 2030. El Samà Slow Market se centra aquest any en mostrar la importància del consum i la producció sostenibles.

El parc alberga el laberint dels ODS amb 17 pistes / preguntes (una per cada objectiu) que els visitants han de respondre durant el recorregut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: