Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona treurà les botigues al carrer aquest mes d'agost

L'objectiu és donar un impuls a les vendes i treure l’estoc fora de la botiga durant tot el divendres d'aquest mes

Els comerços de la Via T trauran els seus estocs al carrer tots els divendres del mes d'agost Els comerços de la Via T trauran els seus estocs al carrer tots els divendres del mes d'agost ARXIU / LA VIA T
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Agost 2020 16:51

L’associació de comerciants Via T, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, organitza la campanya 'Les Botigues al carrer' edició especial "Tots els divendres d’agost”. Es tracta de donar un impuls a les vendes i treure l’estoc fora de la botiga durant tots el divendres del mes d’agost.

Cal recordar que 'Les botigues al carrer' tenen com a objectiu liquidar estoc de la temporada. Enguany, degut a la situació que estem vivint, són molts els comerços que s’han quedat amb un gran estoc als seus magatzems.

Per aquests motius, la Via T vol impulsar aquesta campanya especial "per ajudar a liquidar estocs aprofitant que enguany la gent està de vacances i es quedarà pel territori, i també aprofitant que a l’agost hi ha turistes i visitants a la nostra ciutat".

 

Agraïm a l’Ajuntament per donar suport en aquesta “improvisada acció” ja que les Botigues al Carrer REMATADA FINAL estan previstes pel 2,3,4 i 5 de setembre i aquesta campanya ha sigut improvisada donada la situació que estem patint els negocis.

 

Animem a tothom a sortir als carrers i comprar al comerç local .

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: